Opljačkana pošta na Limanu

Pošta u Balzakovoj 59 na Limanu opljačkana je danas.
Pljačku su, uz pretnju pištoljima, jutros izvela dvojica za sada nepoznatih muškaraca, koji su bili maskirani fantomkama. 
 
U pošti su u tom trenutku bile dve radnice, u koje su razbojnici uperili pištolje, tražeći novac. Kako prenosi Kurir, ukrali su oko 300.000 dinara. 
 
Policija intenzivno traga za razbojnicima.
 
Autor: 021.rs
  • Terješkova

    30.04.2016 00:01
    Sitnica!! Za koliko sati to zaradi onaj, kako se zvaše... Bajatović... Bahatović? Nije da odobravam pljačku al moram biti iskrena i reći da mi je drago kad ih ne uhvate!!!
  • Neba

    29.04.2016 13:37
    Podrška
    Баш ми је драго.
  • ovdasnji

    29.04.2016 11:28
    nervirach da ista znas znao bi da obezbedjenje nesme da rizikuje niciji zivot i nesme da puca, ti prikane odrastao na americkim filmovima zamisljas sebe kao serifa koji bi to resio ocas posla, e pa nebiva prijatelju, zato smanji dozivljaj i nelupetaj, nije politika sav zivot

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika