Dojava o bombi u novosadskom sudu pred suđenje Goranu Davidoviću

Zgrada novosadskih sudova u Sutjeskoj ulici evakuisana je danas nešto pre 9 časova, zbog dojave da je postavljena bomba.

Ovo je druga dojava ove nedelje, prethodna je bila u ponedeljak. Najverovatnije je reč o lažnoj dojavi, koje su česte. Zgrada je ipak ispražnjena, a policija će je pregledati kako bi utvrdila da li je u njoj postavljena eksplozivna naprava.

U novosadskoj palati pravde nalaze se Osnovni, Viši, Apelacioni i Privredni sud, kao i Više i Apelaciono javno tužilštvo.

Podsetimo, u Višem sudu za danas u 9:30 bilo je zakazano pripremno ročište u procesu protiv vođe zabranjene organizacije Nacionalni stroj Gorana Davidovića zbog optužbi da je sa svojom grupom 2007. napao učesnike antifašističke šetnje.

  • udrag

    01.06.2016 07:16
    Koja faca pa zar ne vidite da je frustriran od malena, da mu mama nije davala da sisa nego tata nije nikada imao djevojku pa se iskaljuje na nekim 100 godinama starim naci forama. Ma hajde teski fizicki rad pred ljevaonicom gvozdja ili pec za aluminijum i u roku 2 godine odu mu pluca i resi se drzava ovakvih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika