Još jedan udes na motoru, ovaj put na Bulevaru Evrope

Motociklista star 72 godine povređen je u udesu koji se oko 12:30 časova dogodio kod kasarne "Jugovićevo" na Bulevaru Evrope.

U Hitnoj pomoći za 021 kažu da je motociklista zadobio teške telesne povrede i da je nakon zbrinjavanja na licu mesta prebačen u svesnom stanju u Urgentni centar. Prema nezvaničnim informacijama, stariji motoraš je nastradao kada ga je udario automobil.

Inače, ovo je četvrta nezgoda sa motorima u poslednja 24 sata, a u proteklih nedelju dana dogodio se veliki broj nezgoda u kojima su učesnici bili motociklisti.

  • vlatko

    03.06.2016 11:24
    zivim na BUelvaru Evrope i sta radi policija? dali dodje da vidi kako luduju ama 99% motorista zato vi koji sebe nazivate "bajkerima:" svi ste isti i za vas je bas taj naziv da vozite Bajseve a ne motore jer nemate mozga da ludujete bilo gde. Nije motor zato uradjen ali vama vas mali mozak to nemoze da shvati da Vi na motoru nemozete stati ni na 50 metara sa brzinama koje izvodite na novom Bulevaru. Stavicu snajper pa vas sa mecima slanim u dupe gadjati kad proletite svaki dan 10 puta amo tamo ko majmuni za bananama. Sramite se. Uvek isto seljaci dosli u grad i kupe Kawasaki, vidji ba koji saki vozi maki. ma hajde na brda nazad odmah.
  • Motociklista

    02.06.2016 06:26
    Moguće da momak nije brzo vozio, ali su motociklisti revoltirani.
    Za svaki udes u kojem učestvuje motocikl i kad nije kriv, obavezno se prišije divljanje, jucanje kao da smo kamikaze.
    Postavite istu situaciju da su u pitanju motociklista udario pešaka na istom mestu. Koji bi bio komentar? Bio bi veliki naslov u novinama JOŠ JEDNA ŽRTVA DIVLJANJA NA MOTOCIKLIMA, a ispod poziv na linč, pitanje kad će neko nešto da učini da im se stane na put....

    A za sve koje ne veruju kako je biti motociklista, mogu da se provozaju samnom, pa da vide kako je biti motociklista i prebroje koliko situacija izbegne motocikli u jednoj vožnji.
    Kao da smo glineni golubovi!


  • NS

    31.05.2016 23:00
    svedok
    Deda je sa staze izleteo na put, momak u automobilu nije uopste brzo vozio ali je nemoguce ukociti u mestu. Tako da je neoprezni gospodin na motoru jedini krivac a momak ce verovatno imati traumu za ceo zivot.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika