Novosađanin se zamalo ugušio u požaru na Bulevaru Evrope

Novosađanin A.B. umalo se juče nije ugušio u požaru koji je izbio u stanu u kojem živi kao podstanaru na Bulevaru Evrope 40c.

Njega su u poslednji čas izvukli vatrogasci, a uzrok paljevine su neispravni osigurači.

Stanari zgrade na Bulevaru Evrope prijavili su juče ujutru da se na četvrtom spratu oseća dim. Vatrogasci su brzo došli, zvonili i lupali na vrata, ali niko nije otvarao, pa su provalili.

"Unutra se nalazio A.B. koji je spavao. Probudio se kad smo mi ušli i video da je kutija sa osiguračima izgorela. Na svu sreću, nije povređen, samo se nagutao dima. Vlasnik je obavešten o požaru", kaže izvor "Kurira".

Kako su u Hitnoj pomoći potvrdili za 021, njihova ekipa je intervenisala oko 10:30 časova zbog muškarca koji se nagutao dima, ali su ga zbrinuli na licu mesta, i nije bilo potrebe da ide na Urgentno.

  • ana

    08.06.2016 09:53
    modem od kablovske cesto hoce da se zapali PUSI ko T
  • Podstanar AB

    05.06.2016 23:17
    Demant
    Ja sam taj podstanar,pa da napisem sta je tačno bilo,jer KURIR neće da objavi ni posle trećeg puta moj komentar. Ono sto pise u KURIRU je netacno a ja cu napisati pravu verziju. Oko 10.00 sam se probudio u dimu i obezglavljen istrčao u hodnik jer je odatle dolazio dim,tabla sa osiguračima u plamenu,zovem vatrogasce jer je struja u pitanju ne mogu intervenisati sa vodom. Dva minuta sam pričao sa dispečerom vatrogasne brigade,vracam se u hodnik dva plamena po metar visine i 5x vise dima. Ovaj drugi plamen je od mojih cipela,kako se topila plastika od osigurača pa je palo na cipele i zapalilo se.Ne mogu prići vratima od toplote i dima. Poprilično me gusi odlazim do prozora u kuhinji jer nema terase i penjem se na prozor da vidim gde mogu iskočiti jer se vatra širi. Poziva me dispečer i kaze da zatvorim vrata od hodnika i da otvorim prozore i čekam vatrogasce. Tako sam i uradio,malo su duže obijali ulazna vrata a za to vreme vatra se zagasila jer nije bilo kiseonika u hodniku a i dole su pločice. struja je isključena pa nije bilo napona i verovatno je to uticalio da vatra stane. Pa se nije proširilo na kupatilo. Izgorele su mi cipele i sandale. Ovo je istina,ja sam zvao vatrogasce i bio sam budan Non-stop.
  • ntn

    05.06.2016 18:45
    Kako se u Smrdiji radi
    Svaki investitor(mafijaš) čim napravi jednu zgradu, odmah otvara novu firmu, tamo prebacuje sav kapital, a "garancija" ide na prethodnu firmu koju je likvidirao!
    Tako kupci stanova ostaju kratkih rukava i sve pada na njihov teret!
    Normalno, u ovom dilu najviše učestvuje "država" Smrdija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika