VIDEO: Uhapšeni kod Šangaja u policijskoj poteri, ukrali 5.000 evra

Inspektori novosadske kriminalističke policije danas su tokom potere, oko 12:45h, na semaforu posle Temerinskog mosta za skretanje u Šangaj, uhapsili trojicu Kaćana starih između 30 i 35 godina koji su ukrali 5.000 evra.

Oni su novac ukrali iz jednog džipa beogradskih tablica, koji je bio parkiran u centru Novog Sada. Otvorili su ga tzv. dekoderom, specijalnim uređajem za elektronske brave.

Prema informacijama 021.rs, potera za osumnjičenima koji su bili u crnom "audiju A6" novosadskih tablica, počela je kod bioskopa Arena na Bulevaru Mihajla Pupina. Nakon bekstva preko Podbare i Salajke, osumnjičeni su krenuli preko Temerinskog mosta na autoput Novi Sad - Beograd, a na raskrsnici ka Šangaju presrele su ih patrole policije.

Oni su, kako saznaje 021, uhapšeni nakon nekoliko dana istrage. Trojica osumnjičenih su sprovedeni u policiju na saslušanje, a na predlog tužioca će naknadno biti doneta odluka o tome da li će biti zadržani u pritvoru.

Protiv njih će najverovatnije biti podneta krivična prijava za tešku krađu.

 

  • sirotinja

    08.09.2016 00:02
    i bogu si teska
    Vama je sica 5000eura,a vlast vam nevalja!
  • I da ima, odakle?

    01.09.2016 23:55
    I pare i džip
    Ma zabolele me sto su momci hteli da maznu pare iz auta. Robijaće zbog siće.. A ovaj što je ostavio pare u džipu kako ih je zaradio? I njih i džip i verovatno mnogo više... E njemu poreklo imovine... ako smete.. Ove balavandere znamo..
  • Realno

    01.09.2016 22:00
    Sve fina kriminalna goapoda iz kaca a policija cuti
    Mada kolko je Jelic iz Spo maznuo ovi su sitan dozivljaj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika