Dva udesa tokom popodneva na istoj raskrsnici na Podbari

Četiri osobe povređene su u četiri saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče u Novom Sadu, od kojih su se dve desile na istom mestu.
Kako za 021.rs kaže Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, prva nezgoda se dogodila oko 12:45 časova na uglu Koste Šokice i Radoja Domanovića na Salajci, gde je lakše povrede glave zadobio 49-godišnji muškarac. 
 
Oko 13:45 časova, u udesu u Železničkoj ulici lakše povrede kolena zadobila je 52-godišnja žena.
 
"Dve nezgode su se dogodile na uglu Ulice Bele njive i Tekelijine na Podbari. Najpre je oko 14:30 časova oboren motociklista star 38 godina, koji je zadobio povrede glave i kuka. Nešto kasnije, oko 19 časova, na istom mestu je lakše povrede glave zadobila 34-godišnja žena", navodi dr Bursać.
 
Svi povređeni su, nakon ukazane prve pomoći, prevezeni u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje.
  • semtex

    19.11.2016 11:46
    preglednost
    Ta raskrsnica je uredno obelezena znakovima i Bele njive je ulica sa prvenstvom prolaza,uvek su krivi vozaci koji ulaze ili prolaze iz Tekelijine.Dodatni problem stvaraju parkirana vozila u obe ulice,u Tekelijinoj pogotovo jer su parkirani na pesackim stazama.Haos naprave i roditelji dovozeci ili dolazeci po decu pre i posle skole.Problem bi delom mogao biti resen postavljajuci lezeceg policajca u tekelijinoj neposredno pre raskrsnice i postavljanjem ogledala kako bi prilikom ulaska u raskrsnicu moglo da se vidi dali se krecu vozila ulicom Bele njive...jos jednostavnije zabraniti parkiranje i zaustavljanje na 10m pre raskrsnice u obe ulice.
  • @riba na suvom

    18.11.2016 12:56
    krađa bicikala
    "Kada bi policija rešavala slučajeve sa krađom bicikala, verujem da bi ljudi više i kupovali i vozili bicikle."

    E ovo je skroz tačno! Meni su ukrali bajs koji je bio vezan skupim lancem. Ne bacaju mi se pare da kupim drugi kad znam da će ga opet ukrasti. A nije da su jeftini, oko 20.000 dinara je jedan OK bicikl.
  • Seka Persa

    18.11.2016 11:57
    Ma 'ajte ljudi!

    Pa nema kako da se ugradis postavljanjem lezeceg policajca...

    (Sto vodi ka potpunoj ne zainteresovanosti BILO KOJE vlasti...)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika