Uhapšen osumnjičeni za pokušaje silovanja Novosađanki

Novosadska policija uhapsila je A. G. (25) iz Inđije zbog dva pokušaja silovanja.
Reč je o muškarcu čija je fotografija u utorak objavljena. 
 
On se sumnjiči da je 27. novembra, oko dva sata noću, u Ulici Jug Bogdana na Podbari, napao dve Novosađanke u ulazu zgrade u kojoj stanuju. Policiji je prijavljen još jedan takav slučaj koji se dogodio pre dve nedelje u Koste Šokice na Salajci, pa se sumnja da je reč o istom muškarcu, uočenom u Temerinskoj ulici.
 
A. G. je zadržan do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.
 
Policija se zahvaljuje svima koji su pomogli u njegovom hvatanju.
  • M

    01.12.2016 12:31
    @jarmusch
    A sta ti jedes, keve ti?
  • Jarmusch

    30.11.2016 16:45
    @Aleksandar a kako hoces da izgleda čovek koji jede kifle, burek, razna peciva, razvodnjen jogurt, preradjene salame, majoneze, životinjsku crkotinu sa žara, puši paklu na dan, pije sedam kafi, sedi u kladionici, popunjava listice za drugu poljsku ligu, a izmedju utakmica čita Blic i Kurir... kako hoces da izgleda?
  • Dsg

    30.11.2016 14:54
    Kastracija
    Slazem se sa komentarom da najvece probleme prave oni koji sebe ne smatraju starosedeocima. Nije to samo slucaj u NS vec i u ostatku Srbije. Nemam ja nista protiv ljudi koji su silom prilika napustili svoje domove, samo zelim da ovaj svet, ovu prirodu prihvate kao svoju jer definitivno nazad ne mogu i ne smeju. Tu smo gde smo, nazad ne mozemo ali mozemo da jedni druge smatramo za svoje, za komsije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika