Lopovi pre prebijanja meštanina Budisave opljačkali njegovu taštu

R. M. (52) iz Budisave teško je povređen u Kovilju u obračunu sa lopovima koji su opljačkali njegovu 85-godišnju taštu.
Nepoznati kradljivci su čoveka udarali pajserom u glavu, a potom ga vukli kolima po asfaltu - više od 200 metara. 
 
U kuću starice koja živi sama u Kovilju, u subotu su došla petorica nepoznatih muškaraca tražeći novac i zlato. Dok su lopovi još bili u staričinoj kući, telefonom ju je pozvala ćerka da proveri šta radi i kako je. Uplašena žena odgovorila je da ima goste, što je ćerki bilo sumnjivo, jer niko nije trebalo da joj dođe u posetu.
 
"Bakin zet, odnosno R. M. odmah je iz Budisave krenuo kolima i ubrzo je bio u Kovilju. Od komšija je čuo da su ispred kuće videli crveni automobil i petoricu nepoznatih", priča jedan od prijatelja porodice.
 
Sumnjajući da nešto nije u redu, on je krenuo u potragu za lopovima i crvenim "opelom", kojim su se odvezli. Pronašao ih je u susednoj ulici.
 
"Prišao im je pitajući ih ko su i šta su tražili kod starice. Umesto bilo kakvog odgovora, jedan ga je udario pajserom po glavi, a zatim su ga uhvatili za ruke. Pokrenuli su kola, i tako ga držeći, vukli po asfaltu. Tek posle nekog vremena su ga pustili, jer je naišao prolaznik koji pozvao Hitnu pomoć i policiju", ispričao je sagovornik "Novosti".
 
Podsetimo, 021.rs je o ovom incidentu već pisao. Za naš portal je potvrđeno da se R. M. trenutno nalazi na Klinici za neurohirurgiju i da mu je stanje stabilno.
  • neko

    21.12.2016 16:23
    BITNO
    Bitno je to da si ti kriv ako se branis i ako povredis kriminalca. Da stvar bude gora i jos veci idiotizam, sudovi ce tebe koji nisi nikada napravio nista kazniti vecom kaznom nego onoga ko ima 36 krivicnih prijava.
  • Ana

    21.12.2016 15:16
    užas
    Suviše blago se kažnjavaju kriminalci, povečati kazne i ozbiljno ih kažnjavati.Ovo je užas kao devedesetih kriminalci divljaju svuda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika