Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Jovanovića i Roklicera, kao i pomagač

Novosadska policija uhapsila je 34-godišnjeg Stevana Josića osumnjičenog da je ubio Dragana Jovanovića Gidru i Darija Roklicera ispred lokala "Moja kafanica" koji se nalazi prekoputa Spensa.
Kako je saopštila policija, on se tereti da ih je usmrtio metalnom šipkom. Uhapšen je oko 15 časova na Bulevaru Jaše Tomića. 
 
Po odobrenju javnog tužioca, Josić je zadržan do 48 sati i biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak. On je radnik obezbeđenja u kafani u kojoj je došlo do tuče i ubistva.
 
Policija je uhapsila i 32-ogodišnjeg Miroslava K. zbog sumnje da je pomogao Josiću posle ubistva. Sumnja se da ga je on vozio svojim automobilom i krio u svom stanu, u kome je policija, pretresom, pronašla 30 metaka za automatsku pušku. I on je radnik obezbeđenja.
 
Prema ranijim nezvaničnim informacijama iz vrha novosadske policije, deset osoba privedeno je zbog učestvovanja u tuči u kojoj su smrtne povrede zadobili Jovanović i Roklicer.
 
"Sukob između nastradalih i grupe osumnjičenih počeo je u "Mojoj kafanici", a nastavio se ispred lokala", navode za 021 u policiji. 
 
Podsetimo, dvostruko ubistvo se dogodilo rano jutros, oko 4 sata, ispred lokala u Vojvođanskih brigada 28.

Komentari 133

  • Trt

    27.12.2016 08:52
    @Moi

    Nek čitaju, oni su ih i napravili i ovakve vaspitali i u svet poslali. Nek trpe sad.
  • borislav

    24.12.2016 08:56
    onako
    Svega toga nebi bilo da je Pera otiso u policiju.
  • Moi

    23.12.2016 23:48
    Važno
    Molim vas ne s*r*t* više u komentarima...
    Momci koji su pretučeni na smrt ih ne mogu pročitati i više nemaju priliku da se pokaju kako za učinjena dela tako i za eventualni slučajni izlazak sa prijateljem.
    Vaše komentare čitaju njihovi najbliži (pre svega MAJKE, očevi, sestre, braća) i zar vam nije dovoljno što su izgubili nekoga koga su voleli nego im još i stavljate so na ranu (nagađanjima i predpostavkama)!?!?!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika