Tinejdžeri pretukli starijeg Novosađanina u liftu na Limanu i ukrali mu novac

Jedan maloletan (16) i dva punoletna Novosađanina (18 i 19 godina) pretukli su 67-godišnjeg čoveka u liftu zgrade u Ulici Banović Strahinje na Limanu IV 30. decembra i oteli mu torbu s novcem i ličnim dokumentima.
Kriminalistička policija identifikovala je osumnjičene i posle konsultacija s javnim tužiocem protiv njih će se podneti krivična prijava u redovnom postupku.
 
Pretresom stana osumnjičenih, pronađen je bicikl, ukraden u provali magacina na Novom naselju, pa se 16-godišnjak tereti i za tešku krađu.
  • pravda

    18.01.2017 13:29
    beskicemnjaci
    Ako mene napadnu, pogotovo ako ih bude vise od jednog tako kukavicki, gldecu da se ne izvuku zivi! Ako bude samo jedan onda ce biti prebijen ko macka samo.
    Kukavicki psi novosadski! Napadaju grupno u coporu kao pravi psi. Eto to je stvorio ljigavi mentalitet vojvodine a balkanski je slican samo malo vise drski psi od ovih.
  • Marko

    15.01.2017 04:39
    Eto vam sad liberalne porodice. Ziveli liberali
  • NSS

    13.01.2017 19:32
    NSS
    zakon ih cuva zato nas i biju i pale

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika