Pijan ukrao vozilo Kliničkog centra Vojvodine, izazvao udes i pobegao

Novosadska policija uhapsila je N. Ž. (36) iz Novog Sada zbog krađe vozila.
On se tereti da je 18. februara ukrao dostavno vozilo Kliničkog centra Vojvodine, kojim je, na raskrsnici ulica Hajduk Veljkove i Novosadskog sajma, pijan, izazvao saobraćajnu nezgodu i pobegao sa lica mesta. 
 
Policija je, ubrzo, pronašla osumnjičenog koji se tereti i za to da je 5. februara u Kaću, ukrao "pežo", naknadno pronađen u okolini ovog naselja. 
 
N. Ž. se tereti i za tri saobraćajna prekršaja, vožnju pod dejstvom alkohola, izazivanje saobraćajne nezgode i napuštanje lica mesta.
 
Osumnjičeni je doveden na saslušanje nadležnom sudiji za prethodni postupak koji mu je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.  
  • NN

    21.02.2017 00:02
    Smehoteka
    Iz dana u dan citam hroniku, sve ludje i ludje stvari se desavaju, na kakve ideje ljudi dolaze to samo kod nas ima
  • Kaćani

    20.02.2017 16:04
    Dugo mu je i trajala sloboda...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika