Udes kod Master centra, oborena biciklistkinja, trudnica prebačena u Betaniju

Biciklistkinja (66) povređena je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 11.40h na uglu Ulice braće Popović i Hajduk Veljkove, kod Master centra Novosadskog sajma.
Prema rečima doktorke Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, biciklistkinja je zadobila povrede noge, a nakon ukazane prve pomoći prevezena je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
 
Još jedna ekipa Hitne pomoći intervenisala je kako bi pružila pomoć trudnici koja se nalazila u automobilu. Ona je, radi provere, bez vidljivih povreda, prebačena u Betaniju.
  • mr no33

    28.03.2017 12:39
    Groblja
    Su puna onih koji su imali prednost. Ljudi batalite palamu*enje i vodite racuna o sebi i drugima.
  • Sale

    28.03.2017 07:32
    @Perkov
    Perkov, u cemu je tvoj problem? Kakvi puzevi, sta??? Neko te uplasio? Vadio si eksere?
  • Sat

    27.03.2017 12:53
    Savet
    Kad te automobil makar malo zakači, samo treba da legneš sa strane i zoveš prvo hitnu pomoć pa onda odma policiju! I onda posle pokušaš vansudski da odereš nesavesnog vozača, ako ne uspe onda na sud. U svakom slučaju dobar si između 1000 e i 1500 e za lake telesne povrede. Pa gospodo bahati vozači samo izvolite!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika