FOTO: Pronađen skoro sav preostali metadon ukraden iz KCV-a

Policija je uhapsila F.S. (32) iz Novog Sada kod koga je prilikom pretresa stana pronašla ostatak metadona, koji je u noći između 23. i 24. marta ove godine ukraden iz Kliničkog centra Vojvodine.
Pronađeno je 10 kutija u kojima se nalaze flaše od jedan litar sa metadonom u originalnom pakovanju, kao i jedna otvorena flaša u kojoj se nalazi oko 500 ml metadona. 
 
Kako je saopšteno iz novosadske policije, pošto su u prethodnom periodu pronađene 33 flaše metadona koje su ukradene iz KCV-a, pronalaskom ovog metadona je pronađen skoro sav koji je ukraden.
 
Vrednost metadona zaplenjenog u ovoj akciji procenjuje se na oko dva miliona dinara.
 
 
Podsetimo, novosadska policija je 26. marta ove godine, neposredno posle krađe, pronašla 36 boca metadona ukradenog iz kliničkog centra i uhapsila B.T.  
 
Osumnjičenom F.S. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu. 
  • Telentovani

    18.04.2017 14:15
    Mnogo Stručnjaka
    Znao sam da smo talentovana nacija. I da od na 8 miliona bar 2 misli da bi sastavilo bolju reprezentaciju od Muslina.
    Ali sam vrlo prijatno iznenadjen diskusijom na portalu, koliko inovativnih stručnjaka imamo za lečenje narkomanije. Vrujem da bi bili efikasniji od Peranovića koji je lopatama lečio/ubijao narkomenare (pa dobio 20 god zatvora).
    Kada bi im se dozvolilo.
  • Lek

    06.04.2017 21:55
    A inace je metadon ukraden zato sto je iskljucivo lek, pa su dileri hteli da izlece ljude.
  • x

    06.04.2017 21:30
    pauza
    Ama, samo će pauzirati i Jovo nanonovo. Genije koji je locirao taj cenatr u najmračniju gradsku uličicu, Mikole Kočiša, treba da dođe i vidi kakve razmene tu padaju svaki dan. Iz ruke u ruku, je li terapijska doza ili trgovačka...ko će znati, ali neko novo s...nje ne treba da nas začudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika