FOTO: Begunac upucan u glavu dok se otimao sa policijskim inspektorom oko pištolja

Branko Banjac (49) teško je ranjen u pucnjavi koja se oko 11:30 časova dogodila u prolazu u Ulici Pap Pavla 27.
FOTO: Begunac upucan u glavu dok se otimao sa policijskim inspektorom oko pištolja
Foto: Žarko Bogosavljević
Kako je saopštila novosadska policija, za njim je bila raspisana centralna poternica Osnovnog suda u Novom Sadu zbog izdržavanja kazne zatvora, a inspektor kriminalističke policije pokušao je da ga uhapsi.
 
Posle neuspešnog pokušaja da pobegne, osuđenik je napao inspektora i pokušao da mu otme pištolj. Tom prilikom, ispaljen je hitac koji ga je pogodio u glavu.
 
Kako saznajemo u Hitnoj pomoći, Banjac je teže povređen, zbog čega je prevezen na reanimaciju. U Kliničkom centru Vojvodine kažu za 021.rs da je reč o teškim telesnim povredama opasnim po život.
 
 
Banjac je javnosti najpoznatiji kao investitor koji je u Novom Sadu prevario više građana tako što im je prodavao stanove koji su kasnije dospeli u postupak izvršenja zbog njegovog duga kao investitora.

Protiv Banjca je podneto više krivičnih prijava za prevare i zloupotrebe.
 
Ovo nije prvi ovakav incident. Podsetimo da su početkom godine u Kisačkoj ulici kriminalci prebili žandara prethodno se otimajući oko njegovog pištolja, a sem što je pretučen ranjen je u stopalo o čemu više možete čitati OVDE.
  • Balkanski špijun

    20.04.2017 15:39
    Novi Sad bi bio mnogo lepši
    i pošteniji bez raznih Ranka Kovačevića, Slijepčevića, Banjaca, Mijanovića i ostalih investitora.
  • rebel_ns

    20.04.2017 15:31
    sta god
    Ko smo mi, obicni ljudi, da sudimo, jeli? Ne zelim da ulazim u price o preprodaji stanova (i ja sam ojadjen za jedan, samo sto je "investitor" neciji zet pa je zasticen, nikada nije imao ni nameru da zida).
    Pravilo sluzbe , a i zakon, nalaze da se na saku ne ide pistoljem! Otimali se? LAZ?
    Ovo je i dalje pandurska drzava, oni postavljaju i smenjuju laz, zarad stranih intresa, ne smeju da se suprotstave ni navijacima, koji .... uh.... zabelelo mi se pred ocima... ima i postenih, verujte da sam skroz neutralan, ali ipak... bas ispratite slucaj, verujem da su dokazi vec odavno uklonjeni, sudovi naklonjeni, svakih par dana po neki pandur osvane u crnoj hronici, sklone jednog postenog da uskoce 3 ... onakva
    Zar oni nemaju proveru? Da li je policajac postupio po pravilu sluzbe, pozvao pojacanje,... to ce sve da legne, ali.... Ja tom coveku zelim brz oporavak i spoooooooooooooooru memoriju, neka zna da je oduzeo zivot... ako je covek bolece ga, ako nije stici ce ga...
  • Komifo

    16.04.2017 19:55
    @prekodrinac dodjos

    A pod prćijom podrazumevaš smrdljivo, kriminalno blatište. Svakom normalnom se plače od vaše definicije 'uspeha'.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika