U Kisačkoj pretučen žandar, policija se još ne oglašava

U sukobu koji se dogodio preksinoć u Kisačkoj ulici brutalno je pretučen pripadnik novosadskog odreda žandarmerije, saznaje 021.

Sem što je pretučen, Boris J. (34) je i ranjen iz pištolja, a batine je dobila i njegova žena sa kojom se vraćao od kumova.

Sukob se dogodio kasno noću, oko 2h ujutro, a žandara su napali osuđeni diler narkoticima i njegov prijatelj. U sukobu je deblji kraj izvukao policajac, a ranjen je iz svog službenog pištolja koji su mu napadaći oteli tokom sukoba.

U Urgentnom su te noći zbrinuti i nakon ukazane lekarski pomoći pušteni na kućno lečenje.

Nasilnici su uhapšeni iste noći, ali iz policije još uvek nema nikakve informacije povodom napada na njihovog kolegu.

  • GLAVONJA

    29.01.2017 17:28
    dodjosi
    Nekada je nas prelepi Novi Sad bio prestonica sigurnosti I kulture.Sada se nakotilo toliko gamadi da mi je muka od svega.Divlji zapad ali bez serifa.
  • Cvele

    27.01.2017 09:38
    Ma jel' moguće?
    Ma je li takvo nešto moguće u prestonici kulture?
  • Realista

    27.01.2017 08:36
    grok grok
    Ko se oglasio, taj se oprasio

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika