FOTO: Težak udes kod Sajlova, žena teže povređena

Jedna žena je teže, a druga lakše povređena u dve nezgode koje su se u toku pre podneva dogodile u Novom Sadu.
Teže telesne povrede zadobila je 30-godišnja žena u nezgodi koja se oko osam časova dogodila na putu od Veternika ka Sajlovu. Kako za 021 kaže doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, žena je sa politraumom zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar.
 
Automobil u kojem je bila putnica potpuno je uništen u ovoj nezgodi.
 
 
Takođe, u nezgodi koja se oko 10:30 dogodila na uglu Save Vukovića i Pavla Stamatovića lakše je povređena 38-ogodišnja žena. Prema rečima dr Bursać, ona je s istegnućem vrata prevezena u Urgentni centar nakon inicijalnog zbrinjavanja.
  • sajlovcanin

    03.06.2017 23:38
    rupe
    bitno je da su stavili 5 lezecih ajd dobro usporilo se malo, a rupa je da odvalis tocak odmah, a da ne kazem rupe u jednosmernoj ulici kad se krene ka sajlovu kod groblja koliko dugo stoji onaj razvaljen saht gde je stanica busa zatim na sredini te jednosmerne i na kraju ,a sada vidim i kad se izlazi sa sajlova na rumenacki put desno upao asflat napravila se jos jedna ogromna rupa.... kvalitet radova putara je ocajan, a izmedju sajlova i veternika je pravi reli da stave radar tu jedan dan napunili bi budzet za narednih god dana, a tek kamioni koji iz veternika skrate put ka autoputu pa idu tuda, a treba da neko strada da bi stavili stazu za pesake na taj put jer svi idu kolovozom.... katastrofa...
  • Limanka

    01.06.2017 22:20
    Popravite rupe!
    Ogromne 2 rupe su u blizini gde se desila nezgoda. Svako jutro vrsto izbegavam obe jel tacno znam gde su... kanda ova jadna zenica nije uspela izbeci. Nadam se da ce biti dobro.
  • Bojan

    01.06.2017 13:09
    RUPA NA PUTU
    Na tom mestu gde je bio udes imaju dve udarne rupe na putu koje su oko 30 cm duboke,taman da otkineš točak. Više od dva meseca su tu i niko da ih okrpa ,a slabo su vidljive pogotovo ako ima vode. Živim u blizini i znam da je to veoma rizično. Auto koji se zaleti i uleti u nju ostaje bez točka, a ako je kasno primeti pređe na drugu traku i direktan sudar sa autom u susretu. I to nije ni blizu ležećih policajaca već 700m dalje. Na pola puta do Veternika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika