Među šestoro povređenih u udesima i petogodišnja devojčica

Na novosadskim ulicama u sredu je povređeno četvoro pešaka i biciklista, među kojima je i petogodišnja devojčica
Među šestoro povređenih u udesima i petogodišnja devojčica
Foto: 021.rs

U Hitnoj pomoći navode da su imali intervencije zbog pet saobraćajnih nezgoda.

Doktorka Olivera Glumac za 021.rs kaže da se prva nezgoda dogodila oko 10.10h na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I. Povređen je muškarac star 68 godina koji je zadobio kontuzione povrede noge, a nakon zbrinjavanja na licu mesta Hitna pomoć ga je prevezla u Urgentni centar.

Na uglu Bulevara cara Lazara i Puškinove, oko 12.40, povređena je petogodišnja devojčica. U Hitnoj kažu da je njihova ekipa pregledala devojčicu i prevezla je u Dečiju bolnicu na dalju dijagnostiku.

Treća nezgoda se dogodila oko 15.20 na uglu Bulevara Evrope i Futoškog puta. U ovoj nezgodi je povređen muškarac star 34 godine koji je zadobio lakše kontuzione povrede i prebačen je u Urgentni centar.

Sat vremena kasnije, samo nekoliko stotina metara dalje, na uglu Bulevara Evrope i ulice Radomira Raše Radujkova oboren je biciklista star 19 godina koji je u besvesnom stanju prevezen u Urgentni centar.

Peta nezgoda se dogodila oko 22 sata na putu sa Iriškog venca. Povređene su dve osobe - mladić star 24 godine koji je zadobio kontuzionu povredu glavu i žena stara 32 godine koji je zadobila kontuzione povrede glave i vrata. Oboje je Hitna pomoć prevezla na dalje preglede u Urgentni centar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika