Kidnapovala muškarca i vozila ga do Petrovaradina

Policija u Beogradu uhapsila je D.Ć.V. (37) zbog sumnje da je sa još dve osobe nasilno iz kuće u Sopotu izvela muškarca (37), ubacila u automobil tražeći da vrati dug od 3.000 evra, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).
Osumnjičeni su muškarca automobilom odvezli do Beograda, zatim do Petrovaradina, potom ga ponovo vratili u Beograd, naveo je MUP.
 
Policija još uvek traga za dve osobe, a D.Ć.V. će uz krivičnu prijavu biti sprovedena nadležnom tužilaštvu u Mladenovcu.
 
Oni se terete za protivpravno lišenje slobode muškarca iz Beograda.
  • Coja

    31.08.2017 08:31
    Šta me interesuje što je dugovao. Oboje su kriminalci!
  • Rasejani procesor

    30.08.2017 18:47
    Jedan od komentatora reče da smo mi poluluda država. Nemoj, prijatelju, da nas potcenjuješ! Mi smo u svemu celoviti.
  • vojvoda

    29.08.2017 09:20
    pravo na pravdu
    Ako smo vec skloni da od svakog preuzimamo po nesto, kao na primer od Svajcaraca Zakon o bezbednosti u saobracaju (sto nas pametni doktor nauka i ministar istice kada se nadje u nebranom grozdju i kada je, naravno, sasvim sam u tv studiju), onda bi mogli nesto preuzeti i od anglosaksonskog prava, pa bi ovi pozajmljivaci tudjeg novca umesto sto izigravaju jadnike, nosili bukagije i bivali tretirani kao da su oplackali neku banku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika