Udes na Mostu slobode, automobil naleteo na kamion

Vozač "opela" koji se kretao u smeru ka Sremskoj Kamenici povređen je u nezgodi koja se oko 8:30 dogodila na Mostu slobode.
Šezdesetdvogodišnji muškarac je zadobio povrede glave i grudnog koša, kaže za 021 dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći. Njega je lekarska ekipa zbrinula na licu mesta i prevezla u Urgentni centar.
 
Do udesa je došlo kada je vozač automobila naleteo na kamion koji je stajao u traci.
 
  • Zoki

    06.09.2017 23:18
    auto
    Kako je auto udario u kamion po kosim uglom ,da nije bilo kamiona on bi udario u ogradu. Znači ili je vozač auta zaspao ili je vozio brzo i pričao mobilnim telefonom. Pa kasno primetio da je ispred njega kamion koji stoji.
  • maxx

    06.09.2017 06:13
    ha
    to je od zelenila kamion...
  • Rusofil_IQ0

    06.09.2017 01:55
    Vidi se dobro po komentarima koliko smo neodgovorna i bahata nacija, nije vazno sad da li je auto mogao izbeci kamion i da li je isao brze!!! (iako nije trebao)
    Mi jedino znamo da smradovi iz drzavih i propalih privatnih firmi se ne drzi ni jedog propisa ni pravila, pa ima u glavi pleve da kamion parkira i levoj traci!!!!!! (bez propisne signalizacije za izvodjenje radova!)

    Ti kad nesto radis na putu treba i mora da predpostavis da ima budala koje voze 200km i tako se postavis pa NIKO nikog ne dovedes u opasnost!!
    A ne srBski sta me briga ogranicenje je 50/80kmh pa bas me briga ako neko ne pazi i izgubi glavu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika