FOTO, VIDEO: Četvorica dečaka povređena u udesima u Futogu i Veterniku

Četvorica dečaka i jedan motociklista povređeni su u saobraćajnim udesima koji su se u poslednja 24 sata dogodili u Novom Sadu.

Dvojica dečaka starosti šest i osam godina lakše su povređeni kada je na njih oko 14 časova kod kružnog toka u Veterniku naleteo beli automobil "Astra Karavan". O ovoj nezgodi više možete pročitati OVDE.

Hitna pomoć je intervenisala i oko 16:40 časova u Futogu gde su u saobraćajnoj nezgodi povređena dva dečaka starosti pet i 10 godina. Oni su takođe zadobili lakše povrede i prevezeni su u Dečiju bolnicu na dalje lečenje. Prema nezvaničnim informacijama, u ovom sudaru su učestvovali vozila Porshe Cayenne i VW Passat.

Oko 16 časova dogodio se udes kod Avia pumpe u Veterniku, u kome su učestvovali automobil Fiat Stillo i autobus GSP-a. U ovom sudaru nije bilo povređenih.

Mladić star 18 godina lakše je povređen u padu sa motocikla. Ovaj udes dogodio se oko ponoći kod policijske stanice u Rumenačkoj ulici. Ekipa Hitne pomoći je zbruinula povređenog na licu mesta i prevezla ga na dalje zbrinjavanje u Urgentni centar.



Takođe oko ponoći, ekipa Hitne pomoći je izašla na teren i zbog toga što se zapalio kamion na Zrenjaninskom putu, između Novog Sada i Žablja. Ipak, nije bilo potrebe za intevencijom jer vozač nije povređen.

  • Bla bla

    17.09.2017 18:48
    Veternik
    #Oklen siti kompleksi su neizlecivi ;)
  • #Oklen Siti

    11.09.2017 12:56
    Ni mi iz Veternika ne bi voleli tebe kao komšiju. Šta znaš ti o dvorištu od 650 kvadrata gde dečica trče, roštiljanju, kući od 200 kvadrata za male novce itd a sve na manje od 5 min od NS. Samo ostani tamo gde si :)
  • Astra

    11.09.2017 11:32
    @Milutin
    U zakonu ne postoji izraz "saobraćajna nesreća" već 8 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika