Učenik Karlovačke gimnazije pretukao bivšu devojku u školi

Učenik gimnazije u Sremskim Karlovcima pretukao je prošle nedelje u školi svoju bivšu devojku sa kojom ide u razred.
Učenik Karlovačke gimnazije pretukao bivšu devojku u školi
Foto: 021.rs
Kako piše "Blic", do incidenta je došlo nakon verbalne rasprave, profesor je bio prisutan, a razredni starešina je povređenu učenicu odvezao u Urgentni centar, gde je utvrđeno da nije zadobila teže povrede.
 
Osim toga, beogradski list piše i da su zbog incidenta na sastanak u školu pozvani roditelji oba đaka. 
 
U školu je nakon tuče takođe pozvana i policija koja je sastavila zapisnik, dok će protiv momka biti podneta krivična prijava za nanošenje lakih telesnih povreda, saznaje beogradski list. 
 
Iz gimnazije u Sremskim Karlovcima nisu odgovorili na pitanja o incidentu, kao ni o merama koje su eventualno preduzeli protiv učenika.
  • istinoljub

    05.05.2019 22:23
    Ugledali se na lokalnog šerifa
    Razmišljam glasno da se ovaj junačina nije ugledao na lokalnog prestolonaslednika. Eto, taj je za sada uspeo da osakati dve žene i naravno da ih otera. Pre toga, ubogalji nekoliko svojih suseda, a kako čujem sad će ubogaljiti sve svoje podanike. Šteta što uhapsiše lokalnog popa, pa je sad u karate klubu oskudacija. Prestolonaslednik se izvinjava što nema para za brigu o deci jer se mora ulagati u međunarodnu saradnju. Posle Kipra, Crne Gore, Rusije, Belgije, Portugala, Italije, Francuske...(verovatno ne znam sve), u najavi je i put u Brazil! Srećno karlovčani (malo slovo nije gramatička greška jer vi niste zaslužujete veliko kad ste ovog odabrali da vas vodi)
  • Cane liman

    09.10.2017 18:20
    Eeee jadniče tuče dejočicu idi u mašinsku ili elektro pa se k...i jadniče kao i svaki gimnazijalac ŠONJA....
  • @dokle bre vise

    09.10.2017 15:23
    u prevodu...
    Mislim da uopšte niste svesni o čemu pričate. U Nemačkoj je danas veći socijalizam nego što je u staroj Jugoslaviji ikada bio, kao i u Francuskoj, ili u nekim delovima Britanije, naprimer. Pri tome komentatori ne misle na vlasništvo kapitala, nego na život koji jedna država omogućava svojim građanima. U svakom pogledu: socijalnom, ekonomskom, zdravstvenom, obrazovnom, kulturnom... ovo poslednje naročito. Zato se u elitnim školama sada događaju stvrai koje se za vreme tog socijalizma nisu dešavale.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika