Novosađanin poginuo, a dvojica teško povređena u udesu kod Žablja

Pedesettrogodišnji muškarac (53) iz Novog Sada je poginuo, a još dve osobe su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras na putu između Žablja i Čuruga, rečeno je za 021 u Hitnoj pomoći u Žablju.
Novosađanin poginuo, a dvojica teško povređena u udesu kod Žablja
Foto: 021.rs
Nezvanično, poginuo je suvozač u automobilu koji je udario u neosvetljni traktor sa prikolicom. Povređeni su Z. R. (56) i S. R. (59) iz Novog Sada, koji su zadobili teške telesne povrede, zbog čega su prevezeni u Urgentni centar u Novom Sadu.
 
Kako je u rečeno za 021.rs, Z. R. je zadobio višestruke teške telesne povrede i verovatno će biti prevezen na Kliniku za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici. S. R. je takođe zadobio višestruke telesne povrede, stabilnog je stanja i biće zadržan u Urgentnom centru na daljem lečenju.
 
Stradali i povređeni su bili u kolima, a nesreća se dogodila oko 18:30h.
  • B

    16.10.2017 05:20
    Peco brate moj, u miru počivaj.
  • Zabaljcan

    15.10.2017 15:55
    Problem je secerana ljudi, ko tuda prolazi zna kakav je saobracaj, od pruge pa do kraja secerane ili treba jako dobro osvetliti put ili staviti drugacije ogranicenje brzine. Traktori, parkirani kamioni pored puta, nesavesni vozaci, svake gosine neko pogine u veme kampanje zbog svog tog saobracaja kod te secerane.
  • Jocko

    15.10.2017 14:20
    Treba uvesti obavezan godisnji tehnicki pregled i registraciju za traktore. Paori su ubice na traktorima i sramota drzave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika