Napadač na policajku: Želeo da udari policajca, a nije smeo muškarca

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je da je operisana policajka koja je napadnuta u Novom Sadu.
"U prvom kontaktu sa izgrednikom kojeg su prijavili građani, on je nasrnuo na nju i teško je povredio. Napadač je uhapšen i u svojoj izjavi je rekao da je želeo da udari policijskog službenika, a pošto nije smeo muškarca, onda je udario ženu", rekao je Rebić za RTS.
 
On napominje da je broj napada na policijske službenike smanjen u odnosu na 2015. godinu kada ih je bilo 1.580, ali da je i dalje neprihvatljiv.
 
"Prošle godine taj broj je smanjen, ali je i dalje neprihvatljiv. MUP najoštrije osuđuje te napade", naveo je Rebić.
 
Podsećamo da je K.P. (25) iz Vrbasa uhapšen zbog napada na policajku Mariju Marinković na Železničkoj stanici u Novom Sadu.
 
Kako je saopštila policija, u četvrtak, oko 8.30h, građani su obavestili policiju da ih on uznemirava i da se neprimereno ponaša, u blizini Železničke stanice. Kada je policajka iz stanice na Detelinari došla na lice mesta, on ju je, bez ikakvog povoda, udario pesnicom u lice i polomio joj nos. Prema nezvaničnim saznanjima, napadač je bio pod uticajem alkohola.
 
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović osudio je napad i rekao da očekuje da "kao društvo i država pošaljemo snažnu poruku da su napadi na policajce koji se bore da bi Srbija bila bezbedna potpuno nedopustivi".
  • Huliganizam I renesa

    23.10.2017 18:31
    Jednostavno treba prestati postvljati zene policajce da rade na ulici.Inace ce se ovo nastavljati,jer I'm definitivno tu nije mesto I nee mogu adekvatno da obavljaju ruznost kao muske kolegr..surova realnost
  • Ntn

    21.10.2017 14:49
    Vidi se..
    Kako su nam kursadżije spremne za obranu.oni mogu da teraju samo babe sa heklerajem kod Futoške...
  • deda

    21.10.2017 13:05
    nadam se da je muskarcina pala par puta niza stepenice, cisto onako, budalu to nece promemiti al ipak..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika