Centarfor Vojvodine na suđenju: Do sudara došlo zbog psa

Centarfor FK Vojvodina Stefan Mihajlović (23) na suđenju na kojem se tereti da je izazvao udes u kojem je nastradao Dragan Radoičić, poručio je kako je ubeđen da je nastradali prošao kroz crveno, kao i da mu je pre raskrsnice izleteo pas kog je pokušao da izbegne.
On se tereti da je početkom maja 2015. godine, na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Ulice Veljka Lukića Kurjaka u Beogradu, izazvao saobraćajnu nesreću posle koje je, usled zadobijenih povreda, preminuo Dragan Radoičić (54), prenose "Novosti".
 
Mihajlović je tada navodno svojim "porše kajenom" udario u "punta" koji je vozio Radoičić. Centarfor "crveno-belih" je nakon udesa pobegao sa lica mesta. Fudbaler je juče izjavio da je išao na trening kada se dogodila nesreća. 
 
"Ne mogu da se setim na kojoj udaljenosti sam video psa, ali sam skrenuo udesno. Pokušao sam da ga izbegnem i tada sam video to vozilo koje mi se iznenada pojavilo. Nisam uspeo i njega da zaobiđem", rekao je Mihajlović.
 
Advokatica oštećenih potom ga je pitala zašto je otišao sa lica mesta, na šta je Mihajlović odgovorio da je prišao da pomogne čoveku, ali mu je on rekao da ga ne dira. 
 
"Uzeo sam telefon neke žene i pozvao sam Hitnu pomoć. Stvorila se gužva i ja sam se uplašio i sklonio u šumu gde sam se kretao gore-dole. Bio sam u šoku, zato sam pobegao. Ne mogu da se setim da li sam bio prisutan tokom uviđaja", kazao je Mihajlović.
 
Nesreća se dogodila 6. maja 2015. godine dok je Mihajlović bio fudbaler Rada. Radoičić je zbog teških povreda bio u veštačkoj komi, a preminuo je nakon više od dvadeset dana borbe za život. 
 
Mihajlović je prešao u Vojvodinu sredinom ove godine. Pre toga nosio je dresove Sopota, Slobode iz Užica, Rada, Borca iz Čačka, ali i švajcarskih timova Bil Bjena i Kjasa.
  • Nella

    14.11.2017 16:51
    Kao i Despot
    Ovaj se priglupo i nevešto brani kao i Despot Vranić kad je bio žedan baš na mostu slobode, pa popio 1/2 litre rakije umesto vode!!!
    I to "sud" proguta!
  • dule

    14.11.2017 13:12
    "Uzeo sam telefon neke žene i pozvao sam Hitnu pomoć"

    Ima poršea ali nema mobilni?
  • mile

    14.11.2017 12:34
    svasta
    pas !?majci rodjenoj , ne bi ni vode dao !!baraba !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika