Žestok sudar na Podbari

Žestok sudar dogodio se oko 13 časova u Venizelosovoj ulici na Podbari, kod MOL pumpe.
Intervencija Hitne pomoći nije bila potrebna, ali su automobili "nisan murano" mariborskih tablica i "škoda" veoma oštećeni. Još jedno vozilo je pretrpelo neznatnu štetu.
 
Prema nezvaničnim saznanjima, do sudara je došlo nakon što je vozač škode pokušao polukružno skretanje u drugu traku preko pune linije.
 
Kako je izjavila Beba Balašević, za volanom nisana bila je njena majka Olivera, koja je pokušala da izbegne sudar. Od siline udara "škoda" je ostala bez točka.
 
U prvoj verziji informacije koja se pojavila u medijima objavljeno je da je nisanom upravljao vozač porodice Balašević, ali ta vest nije tačna i naknadno je demantovano da Balaševići imaju angažovanog vozača.
 
Urednička napomena: Originalni sadržaj teksta izmenjen je u skladu sa sadržajem i smernicama Kodeksa novinara Srbije i Kodeksa onlajn medija. Iz originalnog teksta je izbačen deo preuzet sa sajta Alo da je vozilom nisan upravljao vozač porodice Balašević. Portal 021 uklonio je deo rečenice kako bi postupio u skladu sa načelima dužne novinarske pažnje. Radio 021 član je Asocijacije onlajn medija i postupa u skladu sa kodeksom koji je AOM usvojio.
  • Propis

    02.12.2017 10:28
    Ogranicenje
    Da nije vozio/la bahato, brzo, a i da je vozac drzao rastojanje izmedju njegovog vozila i vozila ispred, ovo se ne bi desilo. Hvala Bogu bez vecih posledica, sem materijalne stete. Zakon u saobracaju mora da bude strozi, sve vise ljudi vozi bezobzirno i po sebe i po druge, kao muve bez glave, a saobracajci uzimaju po crvenu i onda pravac kafic/kladionica jedno 2 sata, a u medju vremenu su mogli da napune drzavnu kasu za nekoliko hiljada dinara(pricam o samo 1 saobracajnoj patroli) i pored te crvene koju su sebi uzeli. Sem na bahotoj voznji, OGROMNE pare mogu da se sliju u drzavnu kasu od parkiranih automobila na ulici(primer Janka Veselinovica na novoj detrlinari, posle 17h ne postoji 1 traka, ulica koja je veoma prometna se pretvara u dvosmernu sa jednim trakom), po 10 hiljada dinara, pa da vidis. Sve u svemu, da saobracajci pocnu da rade svoj posao ko ljudi, svima bi nam bilo sigurnije a i bolje od samih para. Eto toliko :)
  • Joka

    01.12.2017 20:18
    Olja vozi taj auto. Vazno je da su svi ok.
  • микица

    01.12.2017 19:12
    Много је будала за воланом и не знају да онај ко ради полукружно има првенство јер се задржава у улици са првенством.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika