Povređena devojčica na Limanu

Četiri osobe, među njima i 11-godišnja devojčica, povređene su u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče u Novom Sadu.
Povređena devojčica na Limanu
Foto: 021.rs
Devojčica je zadobila lakše povrede glave u udesu koji se oko 15 časova dogodio u Ulici Narodnog fronta na Limanu. Ona je nakon ukazane prve pomoći prevezena na Dečju hirurgiju.
 
Pre toga, Hitna pomoć je intervenisala oko 11.20 časova u Ulici Kornelija Stankovića na Detelinari, gde su povređene dve žene starosti 35 i 43 godine. One su zadobile lakše povrede noge i ruke.
 
Ranije tokom dana, oko osam časova, 38-godišnja žena je zadobila lakše povrede glave u udesu na uglu Bulevara kneza Miloša i Futoškog puta. 
 
Povređene žene prevezene su u Urgentni centar na dalje lečenje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika