Dečak koji je palio automobile osumnjičen i za paljenje beskućnika

Petnaestogodišnji A. K. iz Novog Sada koji se sumnjiči da je namerno zapalio dva automobila, tereti se i da je učestvovao u paljenju beskućnika krajem prošle godine u Novom Sadu, ali i da je uništavao nadgrobne spomenike u Pančevu.
Dečak koji je palio automobile osumnjičen i za paljenje beskućnika
Foto: 021.rs
Njemu je posle saslušanja u Višem sudu za maloletnike određen pritvor do 30 dana. Kako smo ranije javili, on se tereti da je zapalio dva automobila, te da su u jednom slučaju zahvaćena još dva vozila. 
 
Prema nezvaničnim saznanjima "Dnevnika", protiv tog tinejdžera policija je i prošle godina podnosila prijavu zbog namernog paljenja automobila.
 
On se sumnjiči i da je, zajedno s još dva dečaka, u decembru prošle godine na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu zapalio Dragutina Todorčevića (65) koji je u to vreme živeo na ulici. 
 
Njemu se na teret stavlja i da je nedavno učestvovao u rušenju 47 nadgrobnih spomenika na Jevrejskom groblju u Pančevu. Vandali su u noći između 8. i 9. decembra ušli na groblje, preskočivši ogradu, demolirali spomenike i oštetili kapelu.
 
Reč je o štićeniku Doma za nezbrinutu decu "Spomenak" u Pančevu, odakle je nekoliko puta bežao.
  • Građanin

    04.01.2018 02:31
    a mozda je...
    Mozda je on rusio po Savamali , ubio onu pevacicu u Borci, ostavio oruzje u Jajincima...ko zna sta je sve mogao da uradi?
  • Sat

    01.01.2018 09:17
    Ja ne mogu da verujem do koje mere su nadležni iz policije spremni da nas lažu! Meni su jednom obili šupu i komšija je jasno video trojicu starijih osoba, jedan je imao čak i bradu, a policija sutradan uhvati dvojicu maloletnih i kažu sve su priznali! Tuku jadnu decu kako bi sve priznali a oni imali rešen slučaj, i taman se sakriju malverzacije mafije i policije!
  • BB

    29.12.2017 22:13
    sovinista
    @ NS 49
    Mislim da je razlika izmedju tebe i ovog decka ogromna. On je ostao sam, neobrazovan i nasilan.
    A ti si takodje sam, mator, neobrazovan, neonacisticki nastrojen i zbog toga jos i duboko nesrecan.
    Nije problem koje je on nacionalisti, jadni stvore !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika