Uhvaćeni s psihoaktivnim tabletama i marihuanom

Novosadska policija uhapsila je N. M. (37), za kojim je bila raspisana poternica Osnovnog suda u Kikindi, a tereti se i za nelegalnu trgovinu drogom.
Uhvaćeni s psihoaktivnim tabletama i marihuanom
Foto: Pixabay
Pregledom osumnjičenog i pretresom stana koji on koristi, policija je pronašla ukupno 280 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, bez medicinske dokumentacije.
 
Protiv N. M. je podneta krivična prijava, a na osnovu sudske poternice on je sproveden u Kazneno-popravni zavod u Sremskoj Mitrovici. 
 
Za nelegalnu trgovinu narkoticima osumnjičen je i dvadesettrogodišnji Novosađanin.
 
Dok je policija, na ulici, utvrđivala identitet osumnjičenog, on je odbacio kesu sa 59 paketića u kojima je, sumnja se, bila marihuana.
 
Protiv njega će biti podneta krivična prijava.
  • RVosha

    02.03.2018 20:53
    Smrdija
    srbija - kazniona
  • Popadija

    02.03.2018 19:17
    Opet popovi ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika