Školska policajka uhvatila lopova koji je Novosađaninu ukrao novčanik

Školska policajka Sandra Pap uhvatila je jutros oko 9 časova osumnjičenog, neposredno nakon što je ukrao novčanik jednom Novosađaninu.
Školska policajka uhvatila lopova koji je Novosađaninu ukrao novčanik
Foto: 021
Sumnja se da je 55-ogodišnji Novosađanin iz otključanog automobila jednog građanina ukrao novac, ali ga je oštećeni primetio i počeo da doziva policiju.
 
Policajka Sandra Pap koja je stajala ispred  škole "Sveti Sava" u Ulici Ognjena Price, za čiju je bezbednost zadužena, potrčala je za osumnjičenim i sustigla ga u Futoškoj ulici. 
 
On je priveden u policijsku stanicu i protiv njega će biti podneta krivična prijava.
 
Novac, koji je bežeći odbacio, pronađen je i vraćen vlasniku.
 
Inače, 021 je već pisao o Sandri Pap koja je ranije pohvaljena od građana za svoj rad kao školski policajac, o čemu možete čitati u ovom tekstu.
  • Marko

    02.04.2018 13:55
    Uzor policije
    Mnogi bi se policajci mogli ugledati na ovu mladu zenu,koja vraca poverenje u policiju. Sigurno da je treba nagraditi, one koji kaljaju ugled policije treba ostrije kazniti.
  • Mirko

    31.03.2018 22:07
    Ponos Policije
    Skolska policajka Sandra
    Ponos je policije i godinama je brinula o deci u ulici Novosadskog sajma
    Hvala sto si brinula o nasoj deci
  • LOL

    29.03.2018 09:24
    Postavio sam jednostavno pitanje. Interesantno je koliko judi voli da kucka sve i svasta po portalima ali niko nema vremena da odgovori kada neko nesto i pita. Ukoliko vam nije jasno ja zaista iskreno ne znam sta je skolski policajac.Od kada to postoji i kod kojih skola ih je moguce videti. Dete mi ide u Vasa Stajic , ispred skole se moze videti samo saobracajac prve nedelje septembra. U toku godine nisam video niti jednog.A skola je svakako na losem glasu zbog raznih dilera/navijaca koji su prisvojili dvoriste skole i rade sta hoce, sto je recimo dovoljan povod po meni da policija redovno obilazi taj kvart. Svakodnevno prolasim i pored Sonje i Branka ni tamo ih ne vidjam?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika