Maloletnik preminuo nakon što mu je pozlilo na muzičkom festivalu na Spensu

Sedamnaestogodišnjak iz Vrbasa preminuo je u noći između subote i nedelje, nakon što mu je pozlilo na muzičkom festivalu "Green Love" na Spensu.
Maloletnik preminuo nakon što mu je pozlilo na muzičkom festivalu na Spensu
Foto: 021.rs
Prema rečima dr Mirjane Bursać, Hitna pomoć je intervenisala u 2.30h i pokušala je da reanimira momka na licu mesta. Nažalost, on je preminuo.
 
Organizatori negiraju da je momak preminuo na festivalu i kažu da je on bio svestan i komunicirao sa lekarima kada su stigli po pozivu, te da je u takvom stanju ušao u ambulantno vozilo.
 
Uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije.
 
 
  • Dr Oz

    03.05.2018 20:12
    Tromboembolija pluća se jako teško dijagnostikuje i u bolnici, a jedini siguran dokaz o postojanju je obdukcija. Čitam Stanko tvoj komentar i pitam se koliko treba biti nečovek pa prozivati neosnovano i nasumično. A za dr koju ste prozvali tvrdim da je veoma savesna i da postupa potpuno u skladu sa medicinskim propisima.
  • Станко

    30.04.2018 21:00
    Лудило
    Ако је интервенисала Др Сташа, не чуди ме. Веома ми је позната кад је пацијента са Тромбоемболијом плућа оставила код куће.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika