Bežali od policije, pa kolima udarili ženu

Šezdesetogodišnja žena povređena je kada su je dvojica muškaraca, bežeći od policije u belom "fijat puntu" danas na Bulevaru Evrope oko 13 sati pregazili.
Bežali od policije, pa kolima udarili ženu
Foto: 021.rs

Povređena žena je van životne opasnosti i prevezena je u Urgentni centar, zbog povrede noge, navode u Hitnoj pomoći.  

Za sada neidentifikovani muškarci su uhapšeni, prenosi Blic.  
 
Prema rečima očevidaca, vozač "punta" je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u ženu, koja je stajala pored svog automobila.
 
"Iskočili su iz automobila i u odvod kanalizacije počeli da bacaju novčanike i još neke stvari iz džepova, ali ih je policija munjevito stigla i uhapsila na licu mesta", pričaju očevici za Blic.
 
Nezvanično, tokom uviđaja policajci su iz kanalizacionog odvoda izvadili novčanike i izvesnu količinu narkotika za koje se sumnja da su ih tamo bacili uhapšeni muškarci.
  • Borba

    12.06.2018 23:10
    Istina
    U zemlji slepih jednooki prorok je mesija . . .
  • jel vredelo

    02.06.2018 21:40
    Bravo policijo! Em prirodno prepametni, em gledaju puno filmova, pa jos vrucina udari u glavu i eto.

    Takvih dilera u gradu bar par hiljada, ajmo sve da vijamo, mozda i pripucamo na njih (jos bolje ako su u nekoj vecoj guzvi, da bude sto vise "kolateralne stete").

    Ko je jos cuo za prismotru, radio vezu, sacekuse i sl.
  • Zakleo se bumbar

    02.06.2018 21:39
    Neverovatno koliko vesti i dogadjaja u zadnjih par godina a oko droge. Ova vest, ubistva, sacekuse, overe, hapsenja, reketiranja, klanovi, osobe poznate policiji, gepekovanje, prenos preko grane, panduri tata i sin dilovali, sina ubili tati krivo, ubijena verenica poznatog dilera, mamin sin dilovao, mama kaze nije, on je zlatan i posten, komsije pricaju bio je divan komsija i svima se javljao, pratili i ufatili policajca da diluje, zasticeni svedok, prenela drogu u vagini, preneo drogu u anusu...dokle ovako ? Umolio bih zvanicnike iz MUP a da se malko odomace, i pocnu nesto da rade, droge je previse u prometu. Hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika