VIDEO: Novosađani članovi grupe za šverc droge, hapšenja u Beču i Srbiji

U zajedničkoj akciji Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Policijske uprave u Novom Sadu i austrijske policije otkrivene su tri laboratorije za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, dve u Austriji i jedna u Srbiji i uhapšeno šest osoba.
Nakon višemesečnog rada i intenzivne međunarodne saradnje, u Beču je uhapšeno pet srpskih državljana - I. G. (29) iz Bačkog Petrovca, K. G. (32) i N. D. (43) iz Novog Sada, K. D. (32) iz Beograda i K. D. (38) iz Čačka, dok je istovremeno u Srbiji uhapšen Z. G. (54) iz Bačkog Petrovca.
 
 
U dve ilegalne laboratorije u Beču pronađeno je 1.211 biljaka, kao i oprema za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, dok je u Srbiji kod Z. G, čiji su sinovi I. G. i K. G. uhapšeni u Beču pronađena još jedna laboratorija sa oko 150 biljaka i opremom.
 
Zbog sumnje da su uzgajali i prodavali drogu, Z. G. će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem tužilaštvu u Novom Sadu.
 
  • SatelitBoy

    01.08.2018 12:35
    Ej ...
    lepo dvorište, uređeno, lepa kapija, moderna, travnjak, staze, cveće, ima kola, garaža ... sve nekako super. E sad ... ono što mi čudno ... ne gradi se to preko noći i ni od čega. Što me upućuje na to da su se duže bavili "poslom". Da bi neko mogao to da radi ... pardon ... ali neko mora da ih štiti ... i to sve skupa me baca u paranoju. I to nije novost neka za mene. Da se i pre uglavnom znalo sve u Novom Sadu i okolini, ali te "neke" niko nije dirao, što me je čudilo, onako u početku, dok sam još bio naivan. A najviše od svega me muči to što opet muku mučim sa računima, kako da ih platim, kako da odem na godišnji odmor, kako da nabavim zimnicu, kako da detetu kupim knjige i sveske za školu ... a da znate, imam platu, bio sam nekada i privatnik, ali opet nikako nisam mogao da zaradim neku lepu kuću, lepo dvorište, dobra kola ... Ma ništa ja. Nego onako ...
  • re3

    31.07.2018 22:10
    Da imamo normalne plate, ljudi to ne bi radili. Ko je glavni krivac?
  • MonteDushano

    31.07.2018 09:33
    Ovako hapse zbog marihuane? Svašta.. Hoće to policija da duva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika