Trojica motociklista povređena u udesima na Detelinari, Podbari i Limanu

Četiri osobe, od kojih su trojica motociklisti, povređeno je u četiri udesa koja su se desila u Novom Sadu i okolini u poslednja 24 sata.
Trojica motociklista povređena u udesima na Detelinari, Podbari i Limanu
Foto: 021.rs (ilustracija)
Oko 8:45 časova ispred Kornelija Stankovića 11 na Detelinari, muškarac star 35 godina pao je sa motocikla. On je sa lakšim povredama prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
 
Oko 13:30 časova na raskrsnici ulica Bele njive i Filipa Višnjića na Podbari tridesetsedmogodišnji muškarac zadobio je lakše povrede prilikom pada sa motocikla.
 
U 16 časova na raskrsnici Narodnog Fronta i Bulevara oslobođenja na Limanu, takođe je u lakšem udesu povređen motociklista, muškarac od 48 godina.
 
Na autoputu Subotica-Novi Sad, posle naplatne rampe Sirig, u pravcu Novog Sada, u 23 časa došlo je do sudara kamiona i putničkog automobila. Povređena je ženska osoba stara 58 godina. Ona je dobila lakše povrede glave i leđa i prebačena je u Urgentni centar na dijagnostiku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika