Novosti: Meštanin Kisača zameniku tužioca nudio 12.000 dinara mita

Optuženi za saobraćajnu nesreću iz nehata, 52-ogodišnji meštanin Kisača, zameniku tužioca novosadskog Osnovnog javnog tužilaštva ponudio je mito kako bi odustao od krivičnog gonjenja, pišu "Novosti".
Novosti: Meštanin Kisača zameniku tužioca nudio 12.000 dinara mita
Foto: 021
On je mito ponudio kako bi zamenik tužioca odustao od njegovog krivičnog gonjenja, jer mu je "propao" oportunitet, odnosno odlaganje krivičnog gonjenja. U zatvorenoj koverti se navodno nalazilo 12.000 dinara.
 
"Čovek je u prepodnevnim satima ušao u kancelariju postupajućeg zamenika tužioca i na njegov sto stavio zatvoren koverat sa novcem. Pored toga, sa sobom je poneo i optužni predlog", nezvanično saznaju "Novosti".
 
Odmah je o svemu obavešten osnovni javni tužilac.
  • ISTINKO

    22.09.2018 17:21
    Malo bre...
    Taj davalac mita nije "kod kuće", ili je rano uzbran. Očigledno, potcenio potrebe zamenika javnog tužioca. Oni vole č i s t i j e situacije: nov auto sa "popustom", kvadrat stana po "povoljnoj" ceni, letovanje za porodicu po "povoljnoj ponudi", prelaznu ocenu u školi za dete, "akcijske cene" u mesari, dobar sto u kafani sa večerom a plaćanje "ma,sve je u redu", jer tu nema nikakvog traga korupciji.
  • Novosadjan

    19.09.2018 21:30
    Jel treba tuzilac da ide u menjacnicu
  • Vojvosadjan

    19.09.2018 13:14
    Da je tutno dve lilave ne bi bilo problema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika