Policija ispituje prijavu napada na devojčicu na Telepu

Novosadska policija ispituje prijavljeni slučaj napada na 12-ogodišnju devojčicu, koji se navodno dogodio protekle srede oko 13 časova u Rakovačkoj ulici na Telepu, saznaje 021.rs.
Policija ispituje prijavu napada na devojčicu na Telepu
Foto: 021.rs

U policiji su za 021 potvrdili da su primili dojavu o incidentu, da je devojčica u prisustvu majke dala izjavu i da se, u koordinaciji sa tužilaštvom i Centrom za socijalni rad, ispituju okolnosti i radi na identifikovanju napadača.

Prema porukama koje su se pojavile na društvenim mrežama, devojčicu je nepoznati, polunag muškarac, pokušao da uvuče u crveni pikap. Devojčica je, kako se navodi, uspela da se otrgne i pobegne.

Prema pisanju lista Blic, savet roditelja Osnovne škole "Jožef Atila" je roditeljima poslao sledeću poruku: "Poštovani roditelji! Molimo vas iz bezbednosnih razloga da skrenete pažnju deci da na putu do kuće i do škole ne prilaze i ne komuniciraju sa nepoznatim osobama. Unapred hvala na saradnji! Devojčica je danas napadnuta na putu do škole".

Direktor škole Dragan Utržan potvrdio je u izjavi za Blic da je došlo do nekog incidenta, ali ne zna nikakve detalje.

  • Lalosh238

    05.10.2018 13:52
    5.X1988-5.X2018dasenezaboravi
    @Zbog bahatosti i primitivatizma biloi bi poželjno prisustvo policije u svakom autobusu na liniji broj 6. Zbog bahatosti vozača potrebno je prisustvo saobraćajne policije. Adice su KRAJ SVETA!

    Upravo zbog jaranskih dodjosa i ostalih "cojstvo junastvo" krkana danas se Novi SAd i Vojvodina nalaze tu gde jesu , a nekada smo imali zidove imanja od metar visine i nismo ni zakljucavali ulazna vrata svojih kuca jer smo bili bezbedni i ziveli u miru i slozi sa komsijama, a danas nam ne pomazu ni sigurnosna vrata niti zidovi visine par metara! Manite policiju kada ne radi svoj posao , to je Bg srbijanska policija njima nije stalo do reda, sve dok Vojvodjani ne uzmu pravdu u svoje ruke i ne ociste svoje dvoriste imacemo mi ovakvih slucajeva na pretek.
  • Paja

    05.10.2018 07:29
    Svi putevi
    Svi putevi su doveli u Novi Sad , optuzite generacije nasih roditelja sto su unistili Jugoslaviju. Sada je pola njih ili ludo ili su dileri a dosli u Novi Sad da rese sve svoje nazovi probleme.
  • SBJ

    05.10.2018 06:24
    Ne piše se o identičnom napadu u Subotici. Verovatno nije poželjno.
    Lično, mislim da sve to izvodi MI6 radi izazivanja nestabilnosti u narodu.
    Cilj i nije ostvariti napad do kraja, već upravo uznemirenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika