Privremena izmena trase linije 56 u Begeču

Gradsko saobraćajno preduzeće je najavilo da će zbog izvođenja radova na sanaciji kolovoza u begečkim ulicama Kralja Petra I i Laze Kostića, od 28. do 30. maja privremeno biti izmenjena trasa kretanja linije 56.
Privremena izmena trase linije 56 u Begeču
Foto: 021.rs

Izmena trase obaviće se fazno, u skladu sa radovima na kolovozu. U prvoj fazi u oba smera autobusi će iz Partizanske ulice skretati levo u ulicu Đure Jakšića, zatim desno u Zmaj Jovinu ulicu, nastavljaće Ivanjdanskom ulicom do ulice Laze Kostića, odakle će se uključivati na redovnu trasu do okretnice. U suprotnom smeru autobusi će saobraćati istom trasom.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno otvorena autobuska stajališta: nekoliko stajališta u zoni raskrsnice Ivanjdanska/Zmaj jovina, nekoliko stajališta u zoni raskrsnice Ivanjdanska/Branka Radičevića i par stajališta u zoni raskrsnice Ivanjdanska/Dositeja Obradovića.

U drugoj fazi u smeru iz Novog Sada koja nastupa nakon zatvaranja pristupa postojećoj okretnici linije 56 autobusi će saobraćati redovnom trasom do ulaska u ulicu Kralja Petra I, zatim levo u ulicu Zmaj Jovina gde će čekati vreme do povratka kada će se ulicom Đure Jakšića vračati na redovnu trasu.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno otvoreno autobusko stajalište u blizini raskrsnice Ivanjdanska/Zmaj Jovina, smer ka Novom Sadu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije