Novosađani do pobede u poslednjoj četvrtini

Vaterpolisti Vojvodine savladali su ekipu Starog grada u 4. kolu Superlige sa 12:9, po četvrtinama 2:3, 4:1, 1:4, 5:1.

Borbeni Beograđani nisu se predavali tri četvrtine, a onda je presudila bolja fizička sprema Novosađana koji su na kraju izvojevali važnu pobedu.

Na bazenu na Slanoj bari Maksimović, Trkulja i Meshi su se po tri puta upisali u strelce, a po jednom Mitrović, Prekogačić i Rogač 1. Kod gostiju je najefikasniji bio Mitrović sa tri gola.

Vojvodina trenutno ima 9 bodova, a u narednom kolu gostuje u Šapcu.

  • Strucnjak

    22.04.2017 22:40
    Obrazi kao đonovi
    Koliko duboko treba da potone ovaj divan klub da bi ljudi koji ga urušavaju svojim bezobzirnim i nestručnim vođenjem otišli ili je poenta ugasiti klub zbog silnih dugovanja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.