Vojvodina poražena u Beogradu, na Spensu meč za titulu

Odbojkaški Crvene zvezde uspeli su da uzvrate u četvrtom meču finalne serije plej-ofa protiv Vojvodine i izjednače rezultat na 2:2.
Vojvodina poražena u Beogradu, na Spensu meč za titulu
Foto: S.K.

Zvezda je drugi susret odigran u Beogradu rešila u svoju korist rezultatom 3:1, po setovima 22:25, 25:15, 25:15 i 25:19.

Vojvodina NS seme je silovito počela prvi set i nije dozvoljavala protivniku da je ozbiljnije ugrozi sve do same završnice, kada je naglo pala i dozvolila domaćinu da priđe na svega poen zaostatka. Iako su dobili taj set, Novosađani više nisu uspeli da se vrate glavom u utakmicu.

Zvezda je došla do igre i naredna dva seta lako rešila u svoju korist. U četvrtom je Vojvodina imala vođstvo od 10:7, ali se prelomni trenutak dogodio kod rezultata 16:15 za Beograđane jer gosti nisu uspeli da poravnaju posle kontre i tada je sve po njih krenulo naopako.

Gmitrović je bio ubedljivo najefikasniji pojedinac na meču sa 23 realizovana poena, a pratili su ga Stojsavljević sa 14, te Nejić sa 13. S druge strane, Premović je ubeležio 17, a Mehić 13 poena.

Majstorica će odlučivati o novom prvaku države, a igra se 26. aprila na Spensu s početkom u 16 časova. Zvezda ima pet uzastopnih titula, ukupno 13, dok Vojvodina čeka na pehar deset godina i svoju četrnaestu šampionsku titulu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.