Malbašić vodi Vojvodinu ka Evropi

U direktnom duelu timova koji se bore za treću poziciju u prvenstvu, u okviru 4. kola plej-ofa fudbaleri Vojvodine savladali su večeras na Karađorđu ekipu Mladosti iz Lučana sa 2:1.
Malbašić vodi Vojvodinu ka Evropi
Foto: 021.rs

Pred oko 500 gledalaca, strelac za Vojvodinu bio je Malbašić u 45. i 89. sa penala, a za goste Milosavljević u 86. minutu.

Publika na Karađorđu mogla je da gleda dobar fudbal, domaćin je bio bolji u prvom, a Lučanci u drugom poluvremenu.

Vojvodina je do vođstva došla pred sam kraj prvog dela igre, nakon što su prethodno gosti propustili sjajnu priliku da dođu u vođstvo. Strelac je bio Malbašić posle proigravanja Trujića.

U nastavku Mladost preuzima inicijativu, stvara nekoliko sjajnih prilika, ali je Rockov bio odličan na svom golu. Iako su gosti ostali s igračem manje, uspevaju da izjednače pred sam kraj kada je Milosavljević uspeo da iskoristi jedan centaršut sa desne strane. I kada se činilo da će otići iz Novog Sada s bodom, posle jedne akcije Meleg je oboren u šesnaestercu, a siguran sa bele tačke ponovo je bio Malbašić.

Sa ovom pobedom, Vojvodina je veoma blizu pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, pre svega jer Mladost u poslednja tri kola treba da odigra sa Zvezdom i Partizanom.

Ostali rezultati: Javor - Partizan 1:2, Voždovac - Zvezda 3:2. U nedelju igraju Napredak - Radnički.

Tabela: Partizan 49 bodova, Zvezda 46, Vojvodina 36, Mladost 33, Radnički 28, Napredak 26, Voždovac 26 i Javor 22 boda.

U narednom kolu Vojvodina je domaćin Radničkom.

  • skep

    07.05.2017 07:38
    Malbašić bi vodio Vošu u Evropu da ne fali 250.000 EUR.
    Gledam reklame na priloženoj slici, Karin, Galens, Matijević... Što se ne otvore malo pa a Voša zaigra? A da, kod na se ne ulaže u fudbal, nego se izvlače pare...
  • Mile

    07.05.2017 07:29
    Opet ce isto.Na leto sa Stranda na par utakmica , milina.jedna. I zbogom Evropo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport