Voša odigrala nerešeno protiv Proletera

Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno 0:0 protiv ekipe Proletera, u prijateljskom meču odigranom na "Karađorđu".
Prva dobra prilika na utakmici, pred oko 500 gledalaca, viđena je u šestom minutu, kada je Mihajlović izbio sam pred gol Proletera i šutirao sa petnaestak metara, ali je golman Krunić uspeo da odbrani njegov udarac. Samo šest minuta kasnije, dobar šut sa oko 17 metara uputio je i Jovančić, ali je lopta prošla nekoliko centimetara pored stative.
 
Crveno-beli su u potpunosti imali terensku inicijativu i više napadali, dok su se igrači Proletera opredelili za kontranapade i na taj način pokušavali da ugroze gol Vojvodine. 
 
Voša je mogla do pogotka i u 30. minutu. Slobodan udarac sa oko 25 metara iskosa sa leve strane izveo je Mesarović i gađao same rašlje gola gostiju, ali je Krunić još jednom odlično intervenisao i izbio loptu u korner. Još bolja šansa za “staru damu” usledila je osam minuta kasnije, kada je Jovančić lob pasom lepo proigrao Subotića na oko sedam metara od gola gostiju, vezista Vojvodine je šutirao, ali je Krunić i iz ove situacije izašao kao pobednik.
 
Prvu priliku u drugom delu utakmice, ujedno i svoju prvu šansu na utakmici, imali su fudbaleri Proletera u 51. minutu. Dosuđen je slobodan udarac na oko 18 metara od gola Vojvodine, šutirao je Novaković i gađao donji desni ugao, ali je Rockov sjajnom reakcijom sprečio pogodak.
 
Do kraja meča, igra se odvijala uglavnom na sredini terena, pri čemu nijedan od timova nije uspevao ozbiljnije da ugrozi gol protivnika. Tek u 87. minutu, posle dobrog proigravanja Sprema, Mirosavljev je glavom pokušao da lobuje Elesina sa desetak metara, ali je lopta pogodila prečku, pa je utakmica završena bez golova.
 
Svoj naredni meč, fudbaleri Vojvodine odigraće već u petak od 20 časova, kada će, u okviru prvog kola Super lige Srbije, na svom terenu dočekati ekipu Čukaričkog.
  • Nebojša

    16.07.2017 14:18
    Fudbal
    Gledam te nekim drugim ocima
    upravo onako kako ne treba
    U tebi je Vojvodina zaspala...
  • Bugi

    16.07.2017 00:12
    U petak cu doci samo da pozdravim naseg bivseg trenera koji bi nas da je bilo srece vodio i sada i onda bi igrali evropske utakmice a ne ovako s Proleterom. A i da porucimo Uprava napolje. Jedino to ima smisla. Ej moja Voso na sta te dovedose.
  • Cane liman

    15.07.2017 22:09
    Jadno i bedno kao i uprava .... dok se lopovi ne oteraju mene necete videti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.