Vanić pred start sezone: Neizvesnost uvek postoji, ne odustajemo od titule

Fudbalski klub Vojvodina ugostiće sutra na "Karađorđu" ekipu Čukaričkog na startu nove sezone Superlige Srbije.
Vanić pred start sezone: Neizvesnost uvek postoji, ne odustajemo od titule
Foto: 021.rs
Posle burnog i kratkotrajnog evropskog izleta novosadski klub se okreće domaćem prvenstvu. U goste im dolazi Čukarički koji predvodi upravo nekadašnji trener Vojvodine, Nenad Lalatović. Osim domaćeg terena, na strani novosadskih "crveno-belih" je statistika. U 40 mečeva, Vojvodina je slavila 23 puta, od toga 13 pobeda ostvareno je na "Karađorđu".
 
Šef stručnog štaba Novosađana, Nenad Vanić, kazao je da je tim spreman za predstojeću sezonu. Na sutrašnjem meču, kako je naveo, favorit je domaćin.
 
"S obzirom na to da je prva utakmica, neizvesnost uvek postoji. Ekipa Čukaričkog je poslednjih godina veoma organizovana, doveli su dosta kvalitetnih igrača. Možemo da kažemo da smo na ovoj utakmici mi favoriti, s obzirom na ime kluba, tradiciju, a i statistički podaci mogu samo da nam uliju dodatno samopouzdanje. Nadam se da ćemo sutra sve to iskoristiti", poručio je Vanić.
 
Kada je stigao u klub Vanić je rekao da mu je cilj osvajanje domaćeg prvenstva i plasman u Evropu. Vošina evropska jesen je propuštena šansa, ali prema Vanićevim rečima, od osvajanja titule Superlige Srbije se ne odustaje.
 
"I dan-danas stoji ono što sam rekao kada sam stigao u klub. Vojvodina, bez obzira na okolnosti i neke činjenice, mora da ima najviše ciljeve i mi od toga nećemo odustati. Možemo da diskutujemo sada da li je to realno ili ne, ali mi moramo u to da verujemo i tome da stremimo. Vreme i utakmice će pokazati svoje, mi moramo da se nametnemo i da budemo na samom vrhu tabele. Ako na kraju bude i neki drugi plasman, mi smo uradili najbolje", dodao je šef stručnog štaba Vojvodine.
 
U konkurenciji za sutrašnji meč neće biti Luka Vujanović i Stefan Cebara koji još nisu registrovani, kao ni Milan Bubalo koji je na poštedi. 
 
Ulaznice za ovu utakmicu prodavaće se po cenama od 200 dinara za zapad, dok će karta za istočnu i severnu tribinu koštati 100 dinara. Vlasnici sezonskih ulaznica od prošle sezone moći će da prisustvuju besplatno ovom meču.
 
Utakmica između Vojvodine i Čukaričkog igra se na "Karađorđu" sa početkom u 20 časova.
  • Неба

    21.07.2017 08:14
    ...
    Увек нас јебу те најаве нападања оба трофеја. Поготово сада када смо у дубоким говнима.
  • Cane liman

    20.07.2017 16:42
    Ovo je tragično .... kakva titula kakva evropa pami ako izborimo opstanak u ligi je uspeh... zato uprava napolje...
  • Šonejac

    20.07.2017 16:05
    Idemo
    Vaniću majstore vodi nas do titule.
    Ja verujem u tebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.