Vojvodina želi pobedu u Surdulici

Nakon uvodne pobede protiv Čukaričkog, fudbaleri Vojvodine u subotu u 2. kolu prvenstva gostuju ekipi Radnika.
Vojvodina želi pobedu u Surdulici
Foto: 021.rs

Iako su dva tima u svojoj dugoj istoriji odigrali svega pet međusobnih mečeva, Vojvodina ne može da se pohvali dobrim skorom sa Radnikom, a posebno ne na gostovanjima u Surdulici gde nikada nisu slavili.

Trener crveno-belih Nenad Vanić kaže da Novosađani idu po novu pobedu i da tradicija nije nikakav faktor.

- Mi smo se posebno spremali za taj meč, a u odnosu na utakmicu sa Čukaričkim u startnoj postavi će biti jedna ili dve promene. Nadam se dobrom rezultatu i osvajanju sva tri boda - rekao je Vanić.

U timu neće biti nedovoljno oporavljenih Zličića i Babića, te suspendovanog Mićina, dok je Stamenić u međuvremenu napustio klub.

Meč Radnik - Vojvodina se igra u subotu sa početkom u 20 časova.

  • Šonejac

    28.07.2017 17:27
    Vojvodina šampion
    Ja sam jedini verovaro prošli put i sad znam da ćemo pobediti. Vaniću ti si jedina svetla tačka ovog kluba samo tako nastavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport