Bačka gostuje na Karađorđu, Vojvodina želi da nastavi pobednički niz

Fudbaleri Vojvodine sastaće se sutra na "Karađorđu" sa Bačkom iz Bačke Palanke u 3. kolu šampionata, a šef stručnog štaba Novosađana Nenad Vanić poručuje da iako su crveno-beli favoriti, to ne znači da igrači smeju da se opuste.
Bačka gostuje na Karađorđu, Vojvodina želi da nastavi pobednički niz
Foto: 021.rs
Posle dve vezane pobede i bez primljenog gola, Vojvodina će na sutrašnjem meču biti favorit u odnosu na Bačku koja je prvenstvo započela sa dva poraza. Istovremeno, i međusobni okršaji ova dva tima idu u prilog "crveno-belih" koji su u dva susreta ostvarili dve pobede minimalnim rezultatom.
 
Trener Nenad Vanić se nada da će tim nastaviti sa pobedama koje su im podigle samopouzdanje.
 
"Mislim da ćemo tek u narednom periodu pokazati da li smo na pravom putu i da ovakav početak nije slučajan. Momci na treninzima pokazuju ozbiljan pristup i rad, tako da na utakmici protiv Bačke nećemo pristupiti sa devizom 'lako ćemo'. Ako igrači pruže svoj maksimum nećemo strepeti za rezultat. Svaki drugačiji pristup može da bude problematičan", poručuje Vanić.
 
Kako kaže, jedna od stvari na kojima insistira od dolaska u Vojvodinu jeste igra uz maksimalnu disciplinu svih 90 minuta. Namera mu je da oscilacije, koje su se desile i na prošloj utakmici pri vodstvu od 2:0 protiv Radnika, budu potpuno eliminisane.
 
"I juče i danas smo imali individualne treninge, gledamo da svi igrači koji su u trenažnom procesu imaju dovoljan broj treninga da mogu u kontinuitetu da budu u konkurenciju za sastav tima. Normalno je da tražim igru svih 90 minuta i idemo u željenom pravcu. Ne sme da dolazi do pada koncentracije, na 2:0 možemo samo da podižemo samopouzdanje ekipi da postigne još bolji rezultat. Do poslednjeg sudijskog zvižduka moraju da budu skoncentrisani da ne bi u bilo kom trenutku ugrozili rezultat. Ako budemo to uspeli onda nećemo brinuti za rezultate", dodao je on.
 
Odlasci igrača i želja za pojačanjem
 
Vanić želi da dovede pojačanje u napadu, ukazujući da bi nedostatak igrača na tom delu terena mogao da stvori probleme tokom sezone. Takođe, poručuje da je nekoliko igrača napustilo tim, a među njima je i Milan Bubalo koji je u klub stigao u junu.
 
"Nadam se da će do kraja prelaznog roka svi igrači koji su došli biti registrovani. Stamenić je već u Borcu, Spremo je uzeo papire i on je u Bačkoj. Svi ostali su tu. Nadam se da ćemo uspeti dodatno da pojačamo ekipu u napadu. Potreban nam je još jedan napadač u rotaciji, imamo dosta utakmica, ukoliko bude povreda ili kartona, može doći do problema", zaključuje on.
 
Utakmica Vojvodina - Bačka igra se u subotu od 20 časova.
 
Danas igraju Napredak - Radnik, u subotu Zemun - Radnički, Voždovac - Borac, Javor - Šabac i Mladost - Rad, dok se u nedelju sastaju Spartak - Partizan i Crvena zvezda - Čukarički.
  • Voz koji vas je dovo

    04.08.2017 20:34
    Svi na Karadjordja, gangbang.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.