Odbojkaši Vojvodine ubedljivi u Nišu

Odbojkaši Vojvodine ubedljivo su savladali ekipu Niša u Nišu rezultatom 3:0 u derbiju 4. kola Super lige Srbije.
Odbojkaši Vojvodine ubedljivi u Nišu
Foto: 021.rs
Ovo im je četvrta uzastopna pobeda maksimalnim rezultatom i lideri su posle četiri kola sa 12 bodova, a iza njih su Niš i Novi Pazar, sa devet, odnosno sedam poena.
 
Od početka meča izabranici Nedžada Osmankača držali su prednost, pa su prvi set završili sa 25:21. U drugom setu su bili još silovitiji, pa Nišlijama nisu dali šansu ni da se ponadaju, jer su slavili sa 25:18.
 
Odbojkaši Niša, koji su u četvrtak pobedili OK Novi Sad u Kupu Srbije, probudili su se tek u trećem setu. Pružili su snažan otpor pa je meč priveden kraju tako što su odbojkaši Vojvodine osvojili treći set na razliku - 30:28.
 
"Crveno-beli" će narednu utakmicu igrati protiv Jedinstva iz Stare Pazove, 10. novembra na Spensu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport