Vojvodina večeras dočekuje Jedinstvo

Odbojkaši Vojvodine dočekaće danas Jedinstvo iz Stare Pazove u petom kolu Super lige Srbije u Maloj dvorani Spensa.
Vojvodina večeras dočekuje Jedinstvo
Foto: 021.rs
Novosađani u dosadašnjem toku šampionata nisu izgubili nijedan set, međutim, utakmica protiv Jedinstva dolazi nakon poraza u kvalifikacijama za Ligu šampiona od Tuluza. Iako su imali mali razmak između obaveza u Evropi i predstojećih utakmica u domaćem prvenstvu, šef stručnog štaba Nedžad Osmankač očekuje maksimalnu koncentraciju svojih izabranika.
 
"Ovo je za nas teška utakmica, jer nije lako izaći na teren posle burne nedelje. Pazovčani su neugodni, sačuvali su gro tima, a čekaju nas uskoro i u kup utakmicama. Sigurno će doći u Novi Sad sa željom da nas iznenade, ali mi ćemo učiniti sve da se regenerišemo i da u susret uđemo maksimalno i borbeno", poručuje Osmankač.
 
Primač Miloš Vemić kaže da, i pored poraza u Francuskoj, ekipa mora da nastavi dalje, jer ih očekuje dosta obaveza u narednom periodu.
 
"Uvažamo svakoga, ali moje je mišljenje da u susretu sa Jedinstvom ne bi trebalo da bude iznenađenja. Igramo dobro kod kuće, nismo izgubili ni set, imamo sve uslove i verujem da ćemo uspeti. Jedino pobedom možemo da zalečimo rane u ovom teškom trenutku", smatra Vemić.
 
Vojvodina je trenutno druga na tabeli, sa 12 bodova, ali i sa utakmicom manje od prvoplasiranog Mladog radnika koji ima 13 bodova. Sa druge strane, Jedinstvo se sa tri poraza i jednom pobedom nalazi na osmom mestu Super lige.
 
Utakmica između Vojvodine i Jedinstva počinje u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.