Medvedi slavili u Ledenoj dvorani

Hokejaši zagrebačkog Medvešćaka savladali su Vojvodinu rezultatom 6:3 u okviru redovnog kola Internacionalne hokejaške lige.

Pred oko 250 gledalaca u Ledenoj dvorani na Spensu, gosti su do trijumfa došli zahvaljujući boljoj igri u poslednjoj, izuzetno uzbudljivoj trećini.

Prva je okončana rezultatom 1:1, u drugoj nije bilo pogodaka, ali su zato trećoj golmani čak sedam puta  vadili pak iz mreže. U interesantnoj i neizvesnoj završnici Zagrepčani su uspeli da slave, kao i u prvom duelu dva tima odigranom nedavno u Hrvatskoj.

Strelci za novosadski sastav bili su Radosavljević, Dergačev i Laptev, a za goste Janković i Simič po 2, te Velin i Lazić.

Vojvodina je zadržala sedmo mesto sa 9 bodova, Medvešćak je poziciju iznad sa 17 osvojenih poena.

Naredna tri susreta crveno-beli će odigrati u Sloveniji i Hrvatskoj protiv Mladosti, Zagreba i Triglava.

  • Ivan

    19.11.2017 13:36
    Bravo Medvedi.
  • Zivan

    19.11.2017 10:44
    Vojvodina je u prve dve trećine bila bolja, šteta što nije i rezultatski iskazala, tada bi se drugačije igralo i završnom delu. Očekujem da na tri predstojeća susreta u gostima, novosadski hokejaši postignu jedan nerešen ishod.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.