Nekadašnji evropski šampion večeras gostuje na Slanoj bari

Rukometaši Vojvodine danas dočekuju Pivovarno Laško iz Celja u 8. kolu Seha lige.

Nekadašnji evropski prvak je u zavidnoj formi, a nedavno su u Ligi šampiona savladali Kil u Nemačkoj. S druge strane, uprkos nizu loših rezultata, petostruki srpski šampion će učiniti sve da se na najbolji način pokaže pred svojim navijačima.

Trener Dragan Kukić ističe da su Slovenci apsolutni favoriti. - Igramo protiv redovnog učesnika Lige šampiona. To je ekipa koja ima najmanje po dva dobra igrača na svakoj poziciji, ali naš cilj je da pokušamo da iskoristimo njihov umor i pružimo dobru partiju - kazao je Kukić.

Trener gostiju Branko Tamse kaže da je svestan da će im u Novom Sadu biti teško. - Mi smo fizički i emocionalno iscrpljeni, ali ako želimo da pobedimo moraćemo da igramo kao na mečevima u Ligi šampiona - poručuje strateg Celjana.

Slovencima je potrebna pobeda u Novom Sadu kako bi ostali u igri za fajnal-for, a Novosađanima da se odlepe za dna tabele.

Utakmica se igra u hali na Slanoj bari sa početkom u 18 časova, ulaz je slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.