Saša Drakulić novi sportski direktor Vojvodine

Upravni odbor Fudbalskog kluba Vojvodina izabrao je Sašu Drakulića (45) za novog sportskog direktora.
Saša Drakulić novi sportski direktor Vojvodine
Foto: 021.rs
Tokom igračke karijere, Drakulić je za Vojvodinu nastupao u prvom delu sezona 2005/06. i 2007/08, kada je odigrao ukupno osam utakmica i postigao tri gola. Pored Vojvodine, igrao je za više klubova u Srbiji, Južnoj Koreji, Japanu i Kipru. U Koreji je osvojio ukupno 12 trofeja, jednom je poneo zvanje najboljeg strelca lige i dva puta bio u idealnom timu prvenstva.
 
Po završetku aktivnog igranja fudbala, u sezoni 2013/14, na kratko je već bio sportski direktor Vojvodine.
 
U narednih nekoliko dana, on treba da upravi kluba predloži imena svojih saradnika, a do narednog petka, za kad je predviđen novi sastanak UO, i novog šefa stručnog štaba crveno-belih.
  • Vlad

    28.12.2017 03:33
    Katastrofa
    Strasno,aj sto ga niko ne voli u novom sadu pa sad jos i ovo,e moja voso sta je sa legendama kluba
  • Apatinac

    09.12.2017 14:09
    Odlična odluka
    Čestitke na izboru. Veliki pozdrav iz Apatina od bivših saigračao.
  • Lala

    09.12.2017 13:50
    Ako pažljivo analizirate imena i biografije članova Uprave lako ćete doći do zaključka da su došli sa ciljem da stave katanac na bravu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.