Igrači Vojvodine se pripremaju u Staroj Pazovi, stižu pojačanja

Fudbaleri Vojvodine već nekoliko dana treniraju u kompleksu Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, zbog lošeg stanja terena Fudbalskog centra "Vujadin Boškov".
Igrači Vojvodine se pripremaju u Staroj Pazovi, stižu pojačanja
Foto: 021.rs
U Staroj Pazovi "crveno-beli" će u subotu, 20. januara odigrati pripremni meč protiv beogradskog Rada, a tamo će nastaviti da treniraju do 25. januara, kada odlaze u Tursku na nastavak priprema.
 
"Teren u FC 'Vujadin Boškov' je u redu, ali zbog vremenskih uslova u poslednjih nekoliko dana, kiše i blata, odlučili smo da je bolje i praktičnije da se naši igrači pripremaju u Staroj Pazovi", rečeno je za 021.rs u novosadskom klubu. 
 
Vojvodina je sa početkom prelaznog roka u domaćem prvenstvu počela da pojačava svoje redove, a posao umnogome olakšava to što je ukinuta zabrana registrovanja igrača. U klubu kažu sada mogu nesmetano da registruje nove igrače za nastupe u Super ligi i Kupu Srbije u nastavku sezone.
 
Polemike o odlasku kapitena Dušana Jovančića su odstranjene, pa će vezista Novosađana sigurno ostati na "Karađorđu" u narednih šest meseci. Ranije je javljeno da se iz beočinskog Cementa vratio mladi Nikola Gajić koji je produžio ugovor za tri i po godine. 
 
Novajlija u redovima "crveno-belih" je doskorašnji defanzivac Voždovca Marko Putinčanin. Ovaj 30-godišnjak će svoj doprinos "staroj dami" dati u narednih godinu i po dana. Osim Voždovca, Putinčanin je nosio boje novopazarskog Radničkog, Zemuna, Bežanije, Radnika, Donjeg Srema, tiranskog Dinama i kazahstanskog Žetisua.
 
Istog dana kad i Putinčanin, u klub je stigao i Eze Vinsent Okeuhi, doskorašnji napadač Metalca iz Gornjeg Milanovca. Nigerijac rođen 1993. godine potpisao je trogodišnji ugovor sa Vojvodinom, a do sada je nastupao u turski Kartalsport, kiparske klubove Apolon Limasol, Nea Salaminu Famagusta, Omoniju, ali i za tunižanski Bizertin. U Metalcu je u prošloj polusezoni u 13 utakmica postigao osam golova.
 
Podsetimo da je Vojvodina prvi deo sezone završila na osmom mestu tabele Super lige Srbije, sa 34 boda. Na krizu u klubu odgovoreno je smenom uprave, a potom i dovođenja novog šefa stručnog štaba Ilije Stolice. U klubu žele da realizuju projekat "Vojvodina u Evropi 2018", čiji je cilj plasman u Evropu na kraju sezone. Više o tome OVDE.
  • Šone FKV

    19.01.2018 12:50
    Bogojavljenje
    Ipak neću ići u Pazovu nešto mi se javilo kada sam pogledao u nebo ali želim svu sreću fudbalerima Vojvodine da pobede u pripremnim utakmicama pred početak drugog dela sezone.
  • Džoni atletika

    19.01.2018 10:26
    FKV
    Šimo pali taxi idemo gledati Vošu!
  • Šima

    19.01.2018 08:15
    Zapad
    Vreme će “ Sve “ pokazati..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.