Fudbaleri Vojvodine počeli pripreme, uprava ima evropske ambicije

Fudbaleri Vojvodine započeli su na "Vujadinu Boškovu" pripreme za nastavak sezone.
Fudbaleri Vojvodine počeli pripreme, uprava ima evropske ambicije
Foto: 021.rs
Četiri nedelje od kako su odigrali poslednju prvenstvenu utakmicu protiv Spartaka, igrači novosadskog kluba su se ponovo okupili. 
 
U međuvremenu, na mesto šefa stručnog štaba došao je Ilija Stolica, odblokiran je račun kluba, pa su čelnici "stare dame" optimistični pred prolećni deo prvenstva. Ambicija kluba je projekat "Vojvodina u Evropi 2018".
 
"Na nama je da vam obezbedimo maksimalne uslove da to i ostvarite. Polusezona za nama je poražavajuća, ali uzimajući u obzir stanje u kojem se nalazio klub kada je došla ova uprava, to je i shvatljivo, jer niste imali elementarne uslove za rad. Klub će učiniti sve da vam od sada primanja budu redovna, a vi morate pokazati da zaslužujete dres koji nosite. Kompletirali smo i respektabilan stručni štab, na čelu sa šefom koji zadovoljava sve kriterijume Vojvodine. Nadam se da ćemo svi zajedno uspeti da izborimo plasman u Evropu, što je cilj Vojvodine svake sezone", rekao je član UO Vojvodine Ljubomir Apro.
 
Već nekoliko puta su iz kluba poručili da se spremaju da dovedu nova pojačanja. Za sada je jedino novo ime 19-godišnji napadač Nikola Gajić, koji je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u beočinskom Cementu.
 
Na treningu u Fudbalskom centru "Vujadin Boškov" okupila su se 23 igrača, a odsutni su bili jedino Damir Kojašević i In-Hjeo Park, koji će se naknadu priključiti timu. Na "Vujadinu Boškovu" igrači će trenirati do 25. januara kada odlaze na pripreme u Tursku.
 
Vojvodina u nastavak sezone ulazi sa osme pozicije na tabeli, a u poslednjih pet utakmica ima skor od dva remija i tri poraza. 
 
Prvi protivnik Vojvodine u drugom delu sezone biće Voždovac, koji je pre prelaska u novosadski tim vodio upravo Ilija Stolica.
  • Mićo

    12.01.2018 12:32
    Ex football player
    Strpljenje ljudi..
    Očekujte neočekivano !
    Radimo Radimo..
  • Toma

    12.01.2018 10:33
    Detoš
    Nemojte se svađati !
  • veterinar

    12.01.2018 08:41
    bez leka
    @Mita

    da li ce neko da odgovara i podnese izvestaj o egzodusu dece iz omladinske skole?
    to je sustina! odgovornost!
    bez toga, psi laju karavani prolaze. petorica igraca otisla, a direktor? boli ga uvo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

Sigurna pobeda novosadskih košarkaša

U 27. kolu Košarkaške lige Srbije Vojvodina je lakše nego što se očekivalo savladala OKK Beograd sa 91:76, po četvrtinama rezultat je glasio 32:21, 22:12, 16:21, 21:22.